Dodaj do ulubionych

Clonazepam...?

05.06.10, 18:29
Witam wszystkich i proszę jeszcze raz o info.Chciałabym sie dowiedzieć jakie
są Wasze doświadczenia z lekiem o nazwie Clonazepam.Słyszałam,że bardzo
spowalnia i otępia.Czy u każdego?A może są osoby,które dość dobrze go
tolerują?Bardzo proszę o wszelkie informacje.Z góry bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • potega_18 Re: Clonazepam...? 05.06.10, 22:22
      Ja biorę Cloranxen to chyba jakaś pochodna bo na bazie i jako główny składnik
      jest klonazepan więc jeśli chodzi o ten lek nie otępia i nie mam żadnych skutków
      ubocznych np. ból brzucha ... w zasadzie tylko się delikatnie uspokajam, a jeśli
      mogę zapytać na co bierzesz ten lek??
    • julia0710 Re: Clonazepam...? 06.06.10, 00:36
      Ja biorę clomazepamum , ale sporadycznie, tylko wtedy kiedy czuję , że coś się
      zbliża,( oczywiście Lamitrin i Depakine regularnie) i faktycznie w większej
      dawce mnie ścina z nóg i otępia,nie trwa to długo, jednak mnie pomaga
      pozdrawiam
    • kropkaaga Re: Clonazepam...? 06.06.10, 11:32
      Ja tego leku nie biorę.Mój synek choruje na padaczkę i lekarze zaproponowali mi
      Go jak Depakina nie pomoże.Niestety tak jest:(Depakina nie
      pomaga:(Podejrzewam,że na dniach trafimy do szpitala na zmianę leku.Synek ma
      niecałe 2 latka.Nie chodzi jeszcze.Boję sie,że jak ten lek zacznie brać to nie
      prędko na nogi stanie:(Córka od znajomej,też taka mała,go brała i jej mama mi
      mówiła,że wyglądała jakby cały czas była naćpana.Mało kontaktowa.Tak jakby sie
      zatrzymała w rozwoju.Owszem napadów było mniej ale dziecko wygladało tak
      strasznie,że w szpitalu od razu wycofali ten lek i nie wrócili do niego.Dlatego
      nie wiem czy na każdego tak działa?Keppra,Topamax,Depakina nie pomagają,więc czy
      clonazepam pomoże?Ale dziekuję Wam za opinie.
      • julia0710 Re: Clonazepam...? 07.06.10, 00:03
        Może za dużą dawkę miało dziecko, u mnie to otępienie trwa tak ok pół godziny
        przypuszczam że przy większej dawce trudno by mi było funkcjonować, nie każdy
        organizm reaguje tak samo na lek, warto próbować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka