db

(3 wyniki)
  • Mam pytanie TYLKO dla wtajemniczonych !!! Zlapali mnie na jezdzie na gape w DB – kara 40 euro, niezapłacona na miejscu. Maja mój numer paszportu i zły adres z dowodu spisany na komisariacie dworcowym. Pytanie czy będą mnie szukać w PL dla tych 40 euro ? Jakby co to mogę wjeżdzać do DE tylko na dowodzie, zresztą te kontrole dzis sa już sporadyczne. Czy to jakoś się przedawnia po jakims czasie, albo może narasta drastycznie ? Proszę o opinie tylko osoby które mialy już podobny...
  • Czy ktoś może mi powiedzieć, jak najprościej oddać to po polsku? Słowko oczywiście z zakresu ekonomii!!
  • itus - specjalnie dla Ciebie! Znasz to? > > > > > Dinge, die Du nicht hören willst, wenn Du operiert wirst: > > > > > > -Hebt das besser auf, vielleicht brauchen wir es wieder. > > > -Ruf' 'mal einer die Putzfrau, wir brauchen einen Mop. > > > -Nimm' dieses Opfer an, oh Herr der Finsternis. > > > -Aus, aus! Bring' das zurück, böser Hund! > > > -Warte einen Moment... Wenn das der Blindarm ist,was war dann das? > &...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się