dno

(6 wyników)
  • Czy wszyscy lekarze zlecaja teraz fragmentacje dna plemnika? Czy orientujecie sie dziewczyny czy to badanie jest obowiazkowe? I czy ktos z Invicty samowolnie zrezygnowal z tego badania? No zastanawiam sie po co robic to badanie... Znalazlam opinie experta Bociana: "Nie wykazano, by wyniki fragmentacji DNA miały znaczący wpływ na odsetki ciąż po leczeniu IVF/ICSI i w trakcie takiego leczenia nie da się niczego zrobić inaczej czy lepiej (np wyselekcjonowanie plemników o dobrym DNA nie jes...
  • Cześć, Staramy się z mężem od kilku lat zajść w ciąże i zawsze myśleliśmy, że problem leży tylko po mojej stronie (endometrioza i wiele innych schorzeń), bo do tej pory badania rozszerzone nasienia mojego męża wychodziły idealnie. W końcu, z uwagi na moje problemy, zdecydowaliśmy sie o przystąpieniu do Programu InVitro z Sukcesem i zrobiliśmy badania kwalifikacyjne min.badanie fragmentacji DNA plemników. Jakie było nasze zdziwienie, bo wyniki męża wyszły fatalnie. Ma prawie 90% nieprawidł...
  • Czy to ostateczność? Który z waszych partnerów miał to badanie? Co dalej? Jesteśmy po wizycie i nie wiem co dalej...
  • Bardzo proszę Wszystkich, którzy coś na ten temat wiedzą o informacje. Czy można to zrobić przy okazji standardowych badań nasienia czy trzeba oddzielnie oddawać nasienie do tego badania? Jak ważny jest jego wynik? Czy jeśli wyjdzie źle, to nie warto nawet próbować in vitro? Ile kosztuje w Warszawie? Będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje!
  • Hej dziewczyny! 11 sierpnia mialam okres, cykl mam zawsze 26 dniowy, od 3 do 7 dnia biore clo i w trakcie owu staram sie o dzidzie. poczawszy od okresu az do dzis baaaardzo mnie bola piersi a wczoraj jakies dziwne plamienia, to prawie wyglada jak okres tylko ze troche bardziej skapy.. Jak sadzicie czego to moze byc objaw?? Moze cos mi sie rozregulowalo?? Czy zdarzalo wam sie to po tych lekach? Pozdrawiam
  • pomocy(7)

10 lat temu okazalo sie ze jest bezplodny 80% martwych plemnikow.Dal sobie spokuj bo mial juz dziecko.Nie leczyl sie nie zmienil trybu zycia.Czy to mozliwe by byl ojcem rocznego dziecka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się