Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      dno

dno

(4 wyniki)
    • Hallo... Jest taka sprawa, ze ten temat był już poruszany przez Rich69 tu na tym forum - jak powinien wyglądać prawidłowy stolec....? Odpowiedzi też padały różne. Jednak mnie wciąż interesuje , bo Rich69 oznaiminł, ze stolec powinien pływać, że to jest ok...ja jednak jestem innego zdania...!Po wielu próbach stosowania preparatu na oczyszczenie jelit zaczęło znowu ze mnie wyłazić duże ilosći pływającego śluzu....śluz ten przypomina stolec jednak nim nie jest, jest to kupa pływającej g...
    • witajcie, no jednak można je osiągnąć. Właśnie odebrałam wyniki młodego z instytutu mikroekologii w poznaniu. Dramat, jednym słowem dramat. Mikroflora ochronna i immunostymulujaca ilościowo poniżej normy, natomiast candida albicans - kosmicznie dużo. Wniosek- prawie dwa miesiace leczenia, ścisłej diety ( z drobnymi błędami dotyczącymi niełączenia), aloesy, trany, ac- zymes, dicoflory i inne cuda- NIC NIE PRZYNIOSŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !...
    • Czy znacie taki domowy sposób na wykrycie candidi o którym gzieś czytałam. Do szkłanki z wodą , rano, na czczo, bez mycia zębów i.t.p. napluć sliny. Jezeli utrzymuje sie na powierzchni, nie jest się dotkniętym candidią . Jezeli zaczynają się odrywać jakieś "kłębuszki" . farfocje i lecieć na dno - jest w organizmie candidia. Ja robiłąm kilka razy i nic. Dziecko u którego podejrzewam , odrywały sie takie kłębuszki, smugi a u mężą dosłownie na dnie szklanki osadził się nalot podobny do kr...
    • Czy wiesz jak powinno wygladc wyproznianie zdrowgo czlowieka?Po pierwsze:powinno sie odbywac 2 razy dziennie(rano i wieczorem),bez specialnego parcia i grzmotow.Kal pwinien byc dobrze uformowany,nie za mocno zbity,koloru brazowgo.Powinien plywac po powierzchni wody w momecie splukania powinien sie rozwalic i splynac nie brudzac brzegow muszli.W miare powracania do zdrowia zauwazymy zmiany,w ten sposob codziennie mozemy wiedzie czy kuracja i dieta jest korzystna dla naszego zdro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się