dno

(9 wyników)
  • czuję, że nie ma dla mnie miejsca na tym świecie, że jestem niepotrzebnym pół-fabrykatem, naddatkiem, którego szybko i bez szkody dla innych można się pozbyć... nie ma dla mnie ratunku.... ile można chodzić do psychologa, poddawać się kuracji psychotropowej, chodzić od psychiatry do psychiatry, rzygać, żreć xenne i tyć, chudnąć, tyć.... bez końca... mój żołądek już nie wie, jak trawi się normalny posiłek... jelita napuchnięte, brzuch sterczy, jakbym była w ciąży... normalna wizyta w toa...
  • nie mam siły na walkę z moją chorobą,która trwa od dwóch lat,ciągle tylko ta myśl o jedzeniu,co zrobić by nie prztyć a schudnąć..itp.Mój kolejny problem tkwi w alkoholu,to właśnie w nim zaczynam szukać ucieczki od ano-buli,jak wypiję odchodzą ode mnie te brudne mysli,zaczynam się świetnie bawić,życie staję się pełne radości,zaczyna cieszyć.Nie piję już tylko ze znajomymi, dochodzę już do takich czynów,że piję sama,kieliszek czy dwa rano,w południe i oczywiście przed snem.(taka daw...
  • jak juz pare razy pisałam cierpie na bulimie od roku, wcześniej przez rok była ana! mój stan jest coraz gorszy! już nie wytrzymuje dnia bez przynajmniej 2 ataków i posiedzeń w kiblu! cała się rozpadam, ciagle boli mnie brzuch, włosy(które zawsez były moim atutem i moja najmocniejsza stroną) teraz są slabe, wypadają, rozdwajają się, ciagle czuje niepokój nie potrafie nasiebie patrzeć!ostatnio mimo wizyt w kiblu ataki zarcia miałam tak silne ze bardzo przytyłam(ale to nie jest najwa...
  • czytam i czytam i... postanowiłam napisać! mam 24lata-kiedyś chorowałam na anoreksję,potem na bulimię..w sumie z b.walczę cały czas... i dopiero po wielu tragediach ktore były konsekwencją tych chorób dotarło do mnie,że sama siebie zabijam:/ a najgorsze,że do końca życia będę walczyła z konsekwencjami... i zastanwiam się czemu wiele z was się tak "cieszy" chorując??? napiszę inaczej-może któraś z was..."zmądrzeje"/nie chcę nikogo obrazić!? mam 24lata i niedługo(jestem na etapie odl...
  • OSIAGNELAM JUZ DNO DNA.OD 4 LAT GNIJE W TYM GOWNIE.OTO MOJE DOTYCHCZASOWE "OSIAGNIECIA" : A)NERWICA NATRECTW B)NERWICA LĘKOWA C)ANOREKSJA D)BULIMIA(*początek) E)DEPRESJA PODSUMOWUJĄC JESTEM WETERANEM!.KTOS MNIE PRZEBIJE?TO NAJLEPSZY CZAS ZEBY ODBIC SIE OD DNA.ZAMIERZAM ZAKONCZYC "TO WSZYSTKO" ALE PEWNIE SKONCZY SIE TAK JAK ZWYKLE PS.CZY WY TEZ ODNOSICIE WRAZENIE,ZE WSZYSCY IDĄ DALEJ,A WY CIĄGLE STOICIE W MIEJSCU? Z POSZANOWANIEM tofly
  • Nie mogę już patrzeć na post "Wasza waga i wzrost". Nie mam siły tłumaczyć, że to nas pogrąża. Zero jakiegokolwiek przemyslenia-tak się nie robi.
  • Moje kolezanki zazdroszcza mi wszystkiego, ze jestem ladna, zgrabna, mam swietnego chlopaka, dobrze sie ucze, mam duzo znajomych, ale i tak nie potrafie siebie zaakceptowac. Wiecznie mi czegos brakuje, jestem zalamana swoim wygladem, co mam zrobic zeby to zmienic, blagam o pomoc, bo czuje, ze niedlugo nie wytrzymam i popadne w jakas chorobe. Zaczelam sie ostatnio odchudzac, jak tylko lekko odbiegne od diety to jestem zalamana, wrecz zaczynam chisteryzowac, blagam niech ktos choc t...
  • policzłam, że to już z 14 lat koszmaru. Nie mam już siły. Codziennnie rano postanawiam na nowo. I przegrwam zazwyczaj. boje się że spyta kiedyś moja córka - mamo co ty robisz, a ja nie bedę potrafiła dać odpowiedzi.
  • Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc ......... choruję już od roku , a zaczęło się od odchudzania .................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się