dno

(5 wyników)
  • Idę na dno... Tonę.... Skierowanie do szpitala lezy w mojej kartotece - w poniedziałek mogę po nie iść i zgłosić się do szpitala. Jest we mnie taka niezwyczajna dla depresji nadzieja, że jeszcze jeden dzień i będzie lepiej, ze jeszcze odrobinkę wytrzymać... W ten sposób można pójście do szpitala odwlekać w nieskończoność W ogóle moja depresja wydaje mi się jakimś horrendalnym nieporozumieniem. Jest czymś kompletnie absurdalnym.... Tonę z całą świadomością tego faktu. Ton...
  • dno(4)

Jutro mam bardzo ważny egzamin z rachunkowości. Nie zdam. Czumu tak sądzę? Bo nie mogę się nic nauczyć. Górka mi się skończyła jakiś czas temu i pamiętam tylko to, czego się wtedy nauczyłam. Dalej nie wiem nic. Moja mama ciągle mi powtarza, że na pewno wszystko będzie dobrze i pyta czemu ja myślę że nie. Jakoś nie chce jej wtajemniczać w szczegóły. Psychoteriapia pomogła mi zrozumieć, że taka porażka to nie koniec świata. Tylko, ze to wcale nie jest pocieszające. Po co to pisze...
  • Domyslam sie, ze teraz jestem w remisji, bo ani mnie nie nosi, ani nie mam dola. Tylko, czemu potrafie przespac caly dzien, z przerwami? Klade sie spac o 21:00 i wczesniej!!! Fakt, ze musze wstawac rano przed 6:00, wiec akurat jestem wyspana. Ten weekend to przesypialam ile moglam. I zmeczona sie czuje (czym???). Byc moze odsypiam caly tydzien, ale skoro ucinam sobie dlugie drzemki popoludniowe, to nie mam czego odsypiac. Nawet do knajp z przyjaciolmi i znajomymi mi sie wieczorami...
  • Życie to dno. Choroba to dno. Mąż to dno. Agresja to dno. Mąż mnie uderzył. Znowu. Oficjalna diagnoza moja : rozwód, bądź separacja. Nie ma zmiłuj. Kwarantanna i okres próby: 2 miesiące.
  • A nie sadzisz vinju ze Twoja plyta tez gra to samo... ?/ HJA nie widze miedzy nami roznicy ponad to ze lezymy na przeciwmych biegunach...i poweim Wam cos po 6 litach swait wydaje sie nawet do znisienia..(6*250=3*500=1500) a zatem nie otruialm sie bomam bardzo niskie stezenia choc moj lekarz chcial mnei ostatnio za 6 litow ubezwalsm... zaraz mmnnie opier..... ale i tak nie dotrze...a jeski zamierzacie mi powiedzice ze jestm glupia to wypraszam soeii za takowa sie nie uwazam bynajmn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się