Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      drzewo

drzewo

(8 wyników)
    • Drzewo zasłania okna budynku mieszkalnego - co można z tym zrobić ? Co z przycinaniem i kto za to płaci. Jest to najprawdopodobniej stary drzewostan Z góry dziekuje za pomocne odpowiedzi
    • Pisalismy tu wielokrotnie ( a conajmniej ja i Woo-cash) o sciezce rowerowej wzdluz ulicy jkamiennej i o tym debilnym pomysle z zakretem pod katem 90 stopni :) Pan Krzysztof przekazal wydruki watkow i poprawili. Tylko to znowu glupiego robota. Juz sobie wyobrazam jak to bylo. Osoba_odpowiedzialna_za_sciezki_rowerowe (OOzSR w skrocie) dostala wydruk watku od Pana Krzysztofa i sobie pomyslala "Ale sie czepiaja. Ale poprawimy im, bedzie ladnie wygladale, ze miasto jest otwa...
    • Wiem,że ZDIK zajmuje się drogami ale ma też w swoich obowiązkach dbanie o pasy wokół dróg.Chodzi mi o drzewa a właściwie o jeden gatunek.Platan-drzewo to związane z Niemcami bo jest tam bardzo popularne i w nszym mieście pozostało kilka okazów po Niemcach. Chciałbym sie dowiedzieć dlaczego teraz nie sadzi się tego drzewa w powojennym Wrocławiu.Jest bardzo ładne i wytrzymałe na warunki miejskie (jakby ktos nie wiedział to ma ono liście podobne do klonu, jest bardzo duże w pokroju i...
    • Od jakiegoś czasu myślę o kupnie takiej działki. Chcę potraktować ją jako formę rekreacji, alternatywnego spędzania wolnego czasu, a nie jako formy uzależnienia... Macie jakieś doświadczenia? Jeśli tak to proszę o sugestie. Od siebie dodam, że nigdy nie mieliśmy do czynienia z "ziemią" i jej uprawą.
    • Szukam przyszłych sąsiadów na osiedlu "Nowy Ramiszów" (moja własna nazwa - terytorialnie jest to część wsi Ramiszów), tuż przy granicy z Wrocławiem. Jestem w trakcie finalizowania zakupu działki budowlanej. Na MPZP odległość do planowanej AOW wynosi 300 metrów ... i tu mam obawy. Czy są planowane ekrany akustyczne (a lepiej posadzenie drzew). Czy gmina ma jakieś plany w tym zakresie. Może macie jakieś informacje nt. temat. Piszcie: marek.nowka@gazeta.pl lub na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się