dyskoteka

(8 wyników)
  • Bardzo prosze o szybka odpowiedź. Która dyskoteka w Warszawie jest teraz najmodniejsza. przyjeżdżają do mnie znajomi (po 30-ce i około 45), uwielbiaja tanczyc. Zawsze zabierałam ich do Barbadosu, bo przychodziło tam starsze towarzystwo, ale od dwóch lat nigdzie nie byłam i nie wiem co mam z nimi zrobic. Kto mi pomoże? Please.
  • Fakt, ze Bali to jedno z najpieksniejszych zakatkow Swiata. Szkoda tylko, ze autor nic nie wspomnial o Ubud - kulturalnej stolicy tej wyspy, gdzie wlasnie znajduje sie najwspanialsze muzeum: Agung Rai.
  • Sousse(6)

Byłbym wdzięczny za informacje o Tunezji, Sousse, pogodzie w sierpniu i wrześniu i o biurze scan holiday. Czy był ktos w hotelu Kaiser?
  • chodzi mi tu dokladniej o zycie nocne-mozliwosc wyjscia wieczorami do knajp, pubow, dyskotek. Co byscie polecili i ktore miasta? z gory dziekuje i pozdrawiam
  • Planuje w 2giej polowie sierpnia wyskoczyc z narzeczona na 2tygodniowe wczasy. Wymagania to - dosc dobry hotel - przyjemna piaszczysta plaza - zycie nocne w poblizu (kluby, kawiarnie) - opcjonalnie aquapark gdzies w rejonie Budzet mam ograniczony do 2,5 tys (na osobe) na wykupienie wczasow. Co byscie polecili (oprocz Bulgarii) ? Pozdrawiam.
  • Czy to prawda, że w Złotych Piaskach ceny są zdecydownie droższe niz w innych bułgarskich miejscowościach? może wiecie ile tam kosztuje piwo, arbuzy, obiad, wstęp do dyskoteki etc.? za wszelkie info bardzo dziękuje
  • Hejka. W styczniu planuje wyjazd na Kube. Bylem juz tam 2 lata temu w Varadero i bardzo mi sie podobalo. Tym razem chcialbym zobaczyc cos innego. Jednym z moich pomyslow to Cayo Coco. Czy byl tam ktos moze? Czy warto tam jechac? Co tam jest do robienia / zobaczenia? Czy ktos moze polecic jakis fajny hotel? Dzieki z gory i pozdrawiam... Romek-->
  • chcialabym w maju wybrac sie gdzies z chlopakiem. mam na mysli cypr albo egipt.moja mama doradza ma cypr gdyz podobno w egipcie jest straszny "syf". a wy co mi doradzacie, i jesli juz to do ktorego miasta>>?? tak zeby nie bylo za spokojnie ani za bardzo gwarno. ladna plaza,dyskoteki, fajne kawiarenki :). dzieki za rady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się