Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      dyskoteka

dyskoteka

(29 wyników)
    • witam wszystkich forumowiczow. Na wakacje chce wybrac sie z kolezanka do Hiszpanii na ok 2 tyg, tylko nie mamy jeszcze dokladnego miejsca gdzie mozemy je spedzic. Dlatego chcialam zapytac Was o rade, gdzie mozna spedzic ciekawie pobyt. Interesuja mnie glownie miejsca, w ktorych mozna sie dobrze zabawic, gdzie przebywaja mlodzi ludzie. Na forum czytalamo Lloret de mar i sie b. zrazilam. A bylo to miejsce, ktore mnie zainteresowalo przez opisy tamtejszych biur podrozy. Dlatego prosz...
    • Chciałąbym dowiedzieć sie czy są w tym miasteczku fajne dyskoteki i ile np kosztuje piwo, wódka z sokiem w knajpie?
    • kto moze polecic jakas fajny klubik ????
    • BYłem w tych dyskotekach we wrześniu i leciały tam super przeboje,czeęść angielskich i hiszpańskie.Może znacie to wrzuccie link na mojego meila:eurostudent@wp.pl lub u napiszcie.Albo podajcie wykonawce i tytuł a sobie ściągnę,pozdrawiam.
    • Czy ktoś był na Majorce w tej miejscowości? proszę o opinie. Jakie są plaże? co w okolicy można zwiedzic? czy w tej miejscowości są jakieś dyskoteki?
    • cche jechac okolo 8 wrzesnia do lorett de mar jak tam jest z pogoda??czy sa jeszcze jakies rozrywki dyskoteki itd...mozna sie kapac w morzu ,jak anplazy
    • Czy ktos byl w santa susana, prosze o info wybieram sie tam 31.07.2005 z orlandi travel. Jak daleko jest do lloret itp.
    • Hej wlasnie wczoraj skorzystalam ze swietnej oferty last minute brytyjskiego biura podrózy i wybieram sie na Majorke 26 marca do 4 kwietnia. Wiem tylko, ze zakwaterowanie mam zapewnione w jednym z 3 gwiazdkowych hoteli, niestety nie mam pojecia w którym :P. Kto z was wybiera sie na Majorke w tym samym okresie ? Moze sie spotkamy i razem poimprezujemy ;)?
    • jesli byliscie to napiszcie jaka byla pogoda, czy wszystko bylo zamlkniete ( knajpy , dyskoteki) czy duzo ludzi??( w porownaniu z sezonem)?? jade za tydzien! bede wdzieczna za wszelkie info!
    • Byłam na Majorce w El Arenal. Jesli potrzebujecie informacji to chętnie się podzielę swoją wiedzą.
    • kto jedzie w najblizszym czasie do lloret? albo tam byl jakis czas temu? prosze o najswiezsze wrazenia na temat knajpek dyskotek cen itp:)
    • wybiram sie do hiszpani na costa brava jak wyglada teraz sprawa dyskotek chdzi o karnety i drinki jakie dyskoteki polecacie
    • pod koniec lipca?? a do tych co juz byli? jakie sa tam fajne dyskoteki i miejsca do zabawy? wpuszczaja 15 latki?:)) slyszalam ze st. trop jest niezla. to prawda? prosze o odpo:D
    • Witam, wybieram sie w sierpniu do Santa Susana, do hotelu Mercury. Moze jest ktos na forum kto tam byl? Co powiecie o miasteczku ? Dziekuje
    • majorka(11)

może ktos mi podpowie w którą część Majorki najlepiej się wybrać,bardziej interesują mnie urokliwe krajobrazy i plaże niż dyskoteki i tłok
    • Witajcie, chciałam zapytać czy znacie tą miejscowość i czy możecie mi pomóc? Chodzi mi o to jakie są tam plaże? Piaszczyste czy kamieniste ? Chcę jechać z dziećmi. Jakie ogólnie są ceny w knajpkach, jeśli myślałabym o jakiś obiadach. Wiem że ceny na pewno są różne ale chodzi mi o to ile mniej więcej powinnam mieć przygotowanych pieniędzy na dzien? Czy Lloret ogólnie jest drogim miastem? Jak kształtują się ceny w sklepach. Są podobne do Polski czy raczej drożej? Czy wogóle w tamtych okolica...
    • Czy moze ktos byl w tym hotelu? Czekam na jakiekolwiek opinie z pobytu w tym hotelu. Z gory dzieki
    • Witam !!! Jestem taką osobą, która nie lubi być zaskakiwana... tzn. lubię z góry wiedzieć, gdzie się wybrać, żeby się dobrze zabawić. Dlatego proszę was, drodzy bywalcy Calelli o jakieś wskazówki dotyczące tamtejszych klubów. Nie interesuje mnie muzyka techno, trans itd. ani kluby, gdzie średnia wieku nie przekracza 20 lat. Lubię muzykę Latino i takie zwykłe popowe kawałki z radia. Czy znacie może taki klub? Jaka jest cena za wstęp? Dziękuję bardzo:)
    • Na początku września wybieram się do Katalonii i chciałbym zamieszkać nad morzem, a zarazem uniknąć kurortów, tłumów, dyskotek itp. Czy to w ogóle możliwe? Czy sa jakieś spokojne miejscowości np. na Costa Brava?
    • Wasze opinie... Pozdro 4all.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się