dyskoteka

(12 wyniki)
  • Witam. Jadę w tym roku po raz pierwszy do Chorwacji i zastanawiałam się czy w Crikenicy są jakieś dyskoteki, kluby ? Czy można tam poszaleć czy to typowe miejsce odpoczynku?
  • zadar(4)

wakację 09' spędzę w Zadarze w hostelu młodzieżowym. Ponieważ w internecie nie ma za wiele stron poświęconych informacji na temat tego ośrodka, chciałabym się spytać, może słyszeliście/wiedzieliście coś więcej niż standardowe opisy w biurach podróży? Czy jedzenie jest tam smaczne, ile km w rzeczywistości odległe jest centrum?Chciała bym tez dowiedzieć się czy w tej miejscowości znajdują się jakieś dyskoteki i sklepy !Z góry dziękuję bardzo za sensowne odpowiedzi.;)
  • WItajcie - może ktoś mi pomoże lub zaproponuje jakieś fajne mijesce. Od miesiąca czytam to forum i forum CRO... i przyznam się, ze im dłużej i więcej czytam tym bardziej gubię się w tym wszystkim. W pierwszej wersji padło na wyspę Pag - jednak po przeczytaniu większości opinii stwierdziliśmy, ze szukamy czegoś innego - wyspa Pag to podobno krajobraz księzycowy i mało miejscowości a jedziemy w ciemno i zależy nam na tnich noclegach... obecnie jesteśmy na etapie wyspy Hvar... ...
  • [b]I znów potrzebuje Waszej pomocy :-)[/b] Wybieramy się na przełomie lipca i sierpnia do [u]Podgory[/u] -wszystko ustalone zarezerwowane przeczytane setki wątków i trafiam na jeden dotyczący głośnej dyskoteki w pobliżu chyba kempingu Czy mogłabym prosić bywalców tej miejscowości -żeby coś o tym hałasie powiedzieli czy faktycznie jest przy tym Porcie tak głośno <wieczorami/nocą> ...jedziemy z 4 dzieci -apartament mamy gdzieś w pobliżu tego portu-[u]Podgora Porat 3, [/u] Wiecie m...
  • Hotel zdecydowanie zawiódł nasze oczekiwania. Razem z koleżanką pojechałyśmy do Medeny autokarem (nie znalazłyśmy oferty dojazdu samolotem). Problemy zaczęły się zaraz po przyjeździe. Hotel ma pokoje dwóch standardów: ** i ***. Zapłaciłyśmy za pokój ***,a umieszczono nas w ** na najniższym piętrze z widokiem na fragment dachu, tuż nad miejscem, gdzie wyładowywano towar do kuchni.W końcu jednak, dzięki rezydentce,przeniosłyśmy się na szóste piętro.Zostałyśmy jednak przy standardzie...
  • Witam-chciałbym wiedzieć gzie jest centrum rozrywkowe w Chorwacji-wiecie dyskoteki,knajpy,dancingi-jestem singlem i chce przeżyć szalone wakacje w towarzystwie pięknych,sexownych i otwartych na miłosne przygody kobiet.
  • mam pytanie czy ktoś był na wyspie ciovo w apartamentach Pana/Pani Duje Ticic? Jakie wrażenia? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich
  • W te wakacje planuje wyjazd na 2 tygodnie do Makarskiej w czerwcu. I mam pytanie, czy w tym okresie już dzieje sie coś ciekawego w tym mieście??? I jak jest z zyciem nocnym??? Czy są jakieś puby, kafejki i dyskoteki??? A moze mi polecicie, gdzie się fajnie mozna pobawić???
  • wyjezdzamy w piatek. Prosba do wszystkich zorientowanych o info co lepiej wybrac? Szukamy miejsca w (w miare) w poblizu Dubrownika, a jednoczesnie zeby bylo gdzie sie wieczorem pobawic (dyskoteki). No i jeszcze zeby ceny nie byly jak w Makarskiej...
  • Orebic(13)

Jadąc w czerwcu pod koniec 22-27,znajdę dla rodziny 4os kwaterkę.
  • Pytanie jak w temacie;) Może jakieś doświadczenia, zaznaczam, że chodzi o lokale z muzyką - nawet zwykłe dyskoteki, może kluby? Gospody z przygrywkami na żywo odpadają;) ??? Z góry dziękuję
  • Wybieram sie tam iprosze ojakies informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się