Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      dyskoteka

dyskoteka

(45 wyników)
    • Witam! Na samym początku uprzedzę, że przejrzałam jakieś milion wątków dotyczących hitów z dyskotek z Turcji, niestety- nie pomogły ;( Mam pytanie co do piosenki, którą można było usłyszeć dosłownie wszędzie. Była chyba po hiszpańsku (włosku?). Niestety nie zapisałam słów, pamiętam tylko, że było w niej takie 'oj, oj, oj' i jakieś słowo podobne do słowa 'armenia' ;) nie chodzi mi o piosenki z animacji, choć animatorzy często puszczali ją na dyskotekach. Można było ją usłyszeć w Robin Hoodzi...
    • Witam serdecznie! Jako młoda dziewczyna jadąca do Turcji pragnę zaczerpnąć Waszej rady podróżnicy =) Czy możecie mi polecić jakąś dyskotekę w Turcji, na której to byliście i było super. Gdzie się ona znajduje ? Ile kosztuje wstęp ? Od której do której ? W jakiej cenie drinki itp. ? Na co uważać itp. ? Jak można tam dojechać ? Jakich dyskotek natomiast nie polecacie (macie jakieś złe doświadczenia bądź coś w tym stylu ...) Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi =D Czekam. Pozdrawia...
    • Witam! w Turcji byłam 2 razy: 7 i 6 lat temu. Interesuje mnie jedna sprawa: Czy wstęp do dyskotek na wybrzeżu jest dalej bezpłatny czy zrobili "wejściówki"? Jakie teraz są ceny alkoholi na dyskotekach? Z tego co do tej pory wyczytałam dużo się zmieniło od tego czasu, niestety na gorsze :-((( Dziękuję z góry za wszytkie odpowiedzi i pozdrawiam
    • Witam Kochani! Turcja, piękna, długa i szeroka! Mieszkam w Alanyi od 3 lat (z małymi przerwami, kiedy to jadę do Polski :)) Pracuję jako barmanka w dyskotece w porcie. [b]Odpowiem na każde pytanie związane z dyskotekami, cenami, obsługą, drinkami, atmosferą i czym tam chcecie ! [/b] Pomogę w miarę możliwości. Serdecznie zapraszam do zadawania pytań. Udzielę kompetentnej odpowiedzi ! :) Proszę o nie pisanie głupich postów. Darujcie sobie ... Leyla
    • Mam pytanie. Jakie dyskoteki i fajne miejsca możecie polecić do zabawy w Alanii i jakie tam sąceny. Lecimy w czerwcu
    • KTO BYŁ NA DYSKOTECE W TURCJI - REJON SIDE , ALANYA?? BARDZO PROSZĘ O OPINIE I WSKAZANIA GDZIE IŚĆ ŻEBY SIĘ NIE BAĆ I CAŁO DOTRZEĆ DO HOTELU.
    • Jakie znacie piosenki co lecialy w tamtejszych klubach, dyskotekach - po prostu tamtejsze ich hity. Znacie jakies fajne tytuly lub wykonawców?
    • Hej, nie orientuje sie ktos czy sa fajne dyskoteki w Alanii a konkretnie w okolicach OBAKOY ????? Jakie sa ceny wejsc i jakie towarzystwo sie tam bawi??? Bede wdzieczna za jakies odpowiedzi.
    • coś polecacie ?
    • Witam Czy w Koankli jest jakis ciekawy klub czy trzeba dojechac do Alani? W tamtym roku byłem w Marmarisi bar street rewelacja ajne impry jest takie cos podobnego na Riwierze?
    • Fajnie mieć je w domu i móc wspominać, jak to się szalało w tureckim klubie. Niestety nie znam tytułów ani wykonawców. Może wy coś znacie, wtedy łatwiej będzie mi to znaleść.
    • Gdzie warto się wybrać i się dobrze bawić? Jakie ceny w lokalach?
    • Godzicie to jakoś ,my jesteśmy młodzi,rozrywkowi,jedziemy z 3 letnim synkiem.Wiem,że musze odpuscic sobie dyskoteki,ale z 2 strony nie chciałabym chodzic spać o 20 00 .Jak godzicie te dwie sprawy??????
    • Witam wszystkich ,jestem 3 dzien w miejscowosci Konakli jesli ktos ma jakies pytania dotyczace hotelu Timo moge odpowiedziec.Ale z czystym sumieniem moge powiedziec przynajmniej jak na ta chwile ze wszystkie negatywne opinie o biurze Wezyr i hotelu TIMO sie nie potwierdzily i jestem bardzo zadowolona z pobytu :)
    • Zbieramy ekipe już na przyszły rok. Szukamy naj naj najbardziej rozrywkowego miejca w Turcji, gdzie pełno dyskotek, knajp i innych rozrywek. Lubimy poznawać nowych ludzi, więc tylko najbardziej oblegane miejscowości wchodzą w gre. Proszę również o info w sprawie kosztów wstępu do dobrych dyskotek. Z góry dzięki za info.
    • Hej. Zapewne bedac w Turcji, a w szczegolnosci w Alanyi slyszeliscie mase super piosenek, pamietacie moze kto je wykonywal?
    • Mam pytanko, jakiej narodowości jest w hotelu najwięcej? Czy jest sporo Polaków? W jakim wieku w przewadze są goście hotelu? Czy są jakieś dyskoteki w pobliżu? Dzieki
    • Chce się wybrać razem z chłopakiem w czerwcu do Turcji. Byśmy chcieli coś w centrum, żeby nie tracić kasy na taxi i blisko tureckiego życia nocnego :)(puby, disco).
    • Jesteśmy paczką młodych ludzi. Głównie nastawiamy się na nocne imprezowanie, poznawanie ludzi. Słyszeliśmy, iż w Turcji do tego właśnie "stworzone" jest Marmaris i Alanya. Niestety nie umiemy zdecydować? Pomóżcie!
    • Mam kilka pytan dotyczacych Alanii. Czy sa tam jakies ciekawe miejsca, ktore warto by zwiedzic? Sklepy (z odzieza), dyskoteki? Jak z bezpieczenstwem? Ja jade tylko z kolezanka (do Santany) wiec troche sie boimy. Czy dwie nastolatki moga bezpiecznie chodzic po ulicy czy raczej nie ryzykowac? Prosze bardzo o informacje i porady! Z gory dziekuje, pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się