Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      dyskoteka

dyskoteka

(14 wyniki)
    • Witam. Otóż jadę do Lido na wczasy, konkretnie hotel Lorenz. Na internecie nie ma za bardzo info na temat rozrywek, był ktoś może tam? Są w pobliżu jakieś dyskoteki czy knajpki gdzie można posiedzieć wieczorami? No i interesują mnie ceny, ogólnie we Włoszech bo nie wiem ile kasy zabrać tak żeby nie zabrakło. Oczywiście lepiej więcej, ale znając mnie przepuszczę wszystko więc mam ograniczone środki ;)
    • Hej!!jade na kurs wloskiego do Rimini w lipcu.. moze ktos z was byl i orjetuje sie jakie sa mniejwiecej koszty wyzywienia,wstepu do roznych miejsc??(obiad w restauracji(nie tej najdrozszej oczywiscie;) )oraz napoje % w dyskotekach??) Ile euro na dzien(mniejwiecej)??co warto zobaczyc w Rimini lub w poblizu,gdzie warto sie przejechac??wiem,ze jezeli chodzi o rozrywki,to jest Mirabilandia ,parki wodne,delfinarium itp itd I o co jeszcze warto "oko zaczepic"?? I najwazniejsze czy kto...
    • Jesteśmy dwiema młodymi kobietami. Szukamy miejscowości we Włoszech gdzie jest mnóstwo zarówno Włochów jak i turystów, a przede wszystkim gdzie jest pełno barów i dyskotek. Chcemy jechać pobawić się i ostro szaleć po całych dniach i nocach. Polećcie coś !!!
    • Witam szanownych turystów :) We wrześniu wybieram się promem GNV La Superba z Genovy do Palermo i już nie mogę się doczekać. Nie znalazłem nigdzie na forum ani na oficjalnej interesujących mnie informacji nt. promów GNV więc pytam tych co płynęli: 1 Czy w cenie biletu są posiłki i wszystkie opisane na www.gnv.it atrakcje (basen, disco itp..) ? Ze strony wynika że tak, ale chcę się upewnić. 2 Będę turystą pieszym z miejscem w fotelu. Bagaże są odprawiane jak w samolotach do bagażowni...
    • Witam, Czy warto zatrzymac sie w tym hotelu czy lepiej omijac szerokim łukiem? Czy w miejcowości San Alessio są jakies rozrywki, kawiarenki knajpki, jakas promenada itp.? Czy łatwo dostać się do Taorminy,często kursują jakies srodki transportu? Prosze o opinie osoby, które tam były.
    • Czy ktoś ma jakies "doświadczenia" z tymi hotelami.Jeśli tak - proszę się nimi podzielić...
    • Wybieram się 26 sierpnia z Triady do Soverato. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie to miasteczko jest? Czy są tam fajne dyskoteki oraz jak wyglądają ceny w sklepach a jak w restauracjach? Dzieki za pomoc P.s: A moze ktos z Was jedzie do Soverato 26 sierpnia?
    • POTRZEBUJE WASZYCH ODCZUC CO DO TEGO MIASTECZKA- CZY JEST TO MIASTO BARDZIEJ DLA MŁODZIEŻY-KLUBY PUBY DYSKOTEKI , KUPA LUDZI MŁODYCH, CZY MOZE BARDZIEJ DLA RODZIN Z DZIECMI- PLAZOWANIE RESTAURACJE I NIC WIECEJ.BLAGAM O SZYBKIE INFO DZIEKI Z GORY ZA ODP
    • Ktos może był i coś wie na ten temat? Jak jest w Gatteo i cos o samym hotelu?Jade z open travel.
    • Wybieram się z żoną w czerwcu na tydzień do Rzymu. Transport, noclegi, zwiedzanie (wg przewodników i wcześniejszych tematów na fotum)- to wszystko w mniejszym, czy większym stopniu mamy już ustalone. Chciałem zapytać o jakieś atrakcje, ciekawostki, rozrywki, których nie ma w przewodnikach i wcześniejszych postach. Proszę o wasze opinie i doświadczenia.
    • Jakie sa warunki narciarskie w Livigno? Chce jechac tam w lutym na narty. Znalazlem oferte autokarem z krakowskiego biura open. Bylem juz dwa razy w Tonale, ale chcialbym zmienic region. Co powiecie o Livigno?
    • W tym roku wybieram sie do Rimini. Hotel w ktorym sie zatrzymam znajduje sie w dzielnicy San Giuliano Mare dlatego prosze Was bardzo jesli posiadacie jakies wiadomosci na temat tej dzielnicy o odpowiedz. Zalezaloby nam zeby poza opalaniem na plazy miec tez gdzies wyjsc wieczorem ( dyskoteki , puby ) dlatego prosze napiszcie jesli wiecie czy w tej dzielnicy tez mozna sie dobrze bawic. A jesli nie jak daleko jest do zycia nocnego. Niestety z tego co mi udalo sie dowiedziec wiekszosc klubo...
    • Moze ktos byl i doradzi jakis przyjemny niedrogi hotelik w lipcu? Jakie tam sa rozryzki, jakie najlepsze dyskoteki, restauracje itp. Dzieki z gory
    • napiszcie cos na temat viareggio, czy duzo mlodziezy, dyskoteki, z jakich panstw turysci, itd... slyszalem od rodzinki, ktora tam pojechala, ze tam jest o wiele wiecej turystow z wloch niz np w rimini gdzie glownie obcokrajowcy przyjezdzaja. chcialbym sie tego wszystkiego dowiedziec poniewaz jade do pisy na rok na wymiane, wiec juz sie nie moge doczekac. florencja, toskania i te sprawy ach... pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się