Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      dyskoteka

dyskoteka

(37 wyników)
    • mam pytanie jak w poscie,w ktorych dyskotekach graja muzyke arabska? innej mam pod dostatkiem u nas ,a bedac w innych krajach zawsze najlepiej bawie sie przy ich muzyce :) wiec czy mozecie polecic klub w ktorym takowa graja przynajmniej w wiekszosci nocy? dziekuje za odpowiedzi
    • Czy był ktoś w Lokomotive w Monastirze?
    • Sa jakies ciekawe dyskoteki w porcie el kantoui
    • chciałabym sie dowiedziec do jakich dyskotek sie najlepiej wybrac?
    • Podobają się Wam?? Czy wolicie nasze kluby i dyskoteki??? Wpisujcie się :) Dzięki za opinie ;)
    • Witam! Mam pytanko do tych, którzy byli w Sousse i bawili sie w dyskotece Karavan. Otóż chodzi mi o tytuły popularnych piosenek arabskich, które tam leciały, czy ktos mógłby mi podać? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Aisha
    • Czy znajde jakies fajne dyskoteki w Sousse ?? Jade z dziewczyna i lubimy sobie w weekendy wpasc do kluu na jakas imprezke.Czy tam bedzie gdzie pojsc a jak tak to jaka muzyka tam panuje.Pozdrawiam :P
    • witam do jakiego miejsca w tunezji warto sie wybrac na wczasy ,nie chce jechac do nudnego miejsca.gdzie sa cluby dyskoteki,jaki dobry hotel przy tym??pozdrawiam
    • Wyjeżdżamy na wycieczkę Tunezja+Libia w terminie 7-21 czerwca i chcemy odpoczywać zwiedzając i dobrze się bawiąc:) Czy możecie polecić mi jakieś dyskoteki, kluby etc. w Sousse? Czy ktoś leci w tym samym terminie do Sousse? I ma zamiar podobnie spędzać czas? pozdrowionka sprężynka gg 4569234
    • Witam mam pytanko ile kosztuje wstęp w Tunezji (Sousse )na jakieś fajne disco????
    • Pytanie może banalne, ale zastanawiam się czy wziąć ze sobą "pełne" obuwie. temperatura nie sprzyja - wiem. Tylko czy nie ma problemu ze wstępem do klubów, dyskotek w sandałach lub adidasach? Będę w Hammamet i Nabeul. Jeśli ktoś miał z tym problem, to proszę o podpowiedź.
    • wybieramy sie ze znajomymi do tunezji,chcielibysmy dobrze sie zabawic,ktora miejscowosc wybrac,ktory hotel,zeby byl blisko nocnych klubow?doradzcie
    • Cześć pytanie jak w temacie. Czy znacie / polecacie jakieś fajne miejsca w tej okolicy? Jakieś fajne dyskoteki?
    • Planuje zorganizować mój wieczór panienski w Tunezji. Od razu zaznaczam, że absolutnie nie jestem zainteresowana przedmałużeńskimi romansami z Tunezyjczykami. Chciałabym w gronie najbliższych przyjaciółek spędzić miły wakacyjny tydzien na plaży i oczywiście zorganizować jakąś impreze. Czy są tam przyzwoite dyskoteki, a jeśli to która mi polecilibyście? Czy na przełomie maja i kwietnia będzie już tam sie coś działo? Dodam,że lecimy do Sousse co doradziła nam pani w biurze podróży.
    • Hey Chciala bym sie dowiedziec czy w Tunezji jest gdzie sie pobawic....czy sa dyskoteki i w jakim miejscowosciach?????
    • Na necie jest sporo informacji o tej czesci Tunezji. Ja chcialabym dowiedziec sie jednak czegos od kogos kto tam byl? Czy jest wieczorami gdzie wyjsc? Czy to nie jest nudna dzielnica Tunezji? I gdzie najlepiej udac sie po jakies pamiatki?Wiele osob pisalo ze do Mediny ale patrzac na mape to spory odcinek. A czy cos blizej gdzie warto byloby podejsc?Pozdr
    • Jesli tak, to prosze o opinie o samym Nabeulu ;) (i jak tam jesli jesli chodzi o rozrywki-typu kluby/dyskoteki?)
    • mam pytanko czy jest jakakolwiek odprawa po przylocie do tunezji na lotnisku w monastirze???czy tylko odbieramy bagaże ??
    • Witam, planuję wylot w maju (6-20) do Hotelu Samara w Sousse. Czy ktoś był w tym fotelu i może mi go polecić z czystym sumieniem? Podobno zlokalizowany jest w centrum Sousse, dojście do plaży przez ulicę, tyle wiem z folderów, biur podróży...Warto go wybrać? Pozdrawiam!
    • Witam. Szukam informacji nt. tego hotelu, może ktoś właśnie wrócił i podzieli się wiadomościami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się