Dodaj do ulubionych

Wypad do Kuby - Cayo Coco

IP: *.home.cgocable.net 10.09.01, 04:20
Hejka. W styczniu planuje wyjazd na Kube. Bylem juz tam 2 lata temu w
Varadero i bardzo mi sie podobalo. Tym razem chcialbym zobaczyc cos innego.
Jednym z moich pomyslow to Cayo Coco. Czy byl tam ktos moze? Czy warto tam
jechac? Co tam jest do robienia / zobaczenia? Czy ktos moze polecic jakis
fajny hotel? Dzieki z gory i pozdrawiam... Romek-->

Obserwuj wątek
    • Gość: Iwonka Re: Wypad do Kuby - Cayo Coco IP: *.home.cgocable.net 09.10.01, 08:04
      cayo coco jest super, najladniejsze plaze na Kubie ale imprezki to sa lepsze w
      varadero. pa pa
      • Gość: Romek Re: Wypad do Kuby - Cayo Coco IP: *.home.cgocable.net 09.10.01, 08:08
        W Varadero bylem w hotelu Brisas del Caribes program rozrywkowy byl bardzo
        dobry. W samym miescie kilka lokalnych dyskotek, calkiem niezle ale NAILEPSZE
        imprezy sa w Meksyku w Cancun... szczegolnie polecam niemiecki hotel Robinson
        Club Tulum (w Mayan Riviera 50km od Cancun) jedzenie SUPER no i sekcja dla
        naturystow ;)
        • Gość: grzesiek Re: Wypad do Kuby - Cayo Coco IP: *.chello.pl 09.10.01, 09:24
          cayo cayo podobało mi się bardziej niż varadero.co do cancun byłem w hotelu
          melia w hotels zone,godne polecenia
          • Gość: Maciek Re: Wypad do Kuby - Cayo Coco IP: *.montreal117.dialup.canada.psi.net 28.10.01, 06:37
            a ja po wielu juz pobytach w roznych miejscach na Kubie, definitywnie wole Playas del Este
            - Guanabo. Jest to ok 20 km od centrum Hawany. Sliczne biale jak maka plaze, cudowna
            woda; a zaleta tej lokalizacji poza rozrywkami nocnymi i dyskotekami jest bliskosc stolicy,
            na ktora mozna poswiecic pare przedpoludni majac ktoregos dnia juz naprawde dosc
            plazy. A w ogole to odradzam branie hotelu, bo nikogo nie mozna do pokoju zaprosic.
            Sugeruje raczej wykupienie wylacznie biletu, dojazd z lotniska do Guanabo kosztuje ok $20,
            i na miejscu wynajac prywatna kwatere ktorych jest bez liku w cenie $25/dzien
            i............zabawa sie zaczyna :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka