Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      dyskoteka

dyskoteka

(23 wyniki)
    • Na jakich ulicach sa dyskoteki w Mielnie.
    • jak tam z dyskotekami w mielnie co radzicie. pozdro
    • Witam wszystkich:) zwracam się do Was z pytaniem o tą mieścinke?? jak wygląda czy są tam jakieś bary, sklepy, deptak lub dyskoteka?? jeśli był tam ktoś to proszę o pomoc:) czy jest jakaś wypożyczalnia rowerów?? pole namiotowe?? tylko prosze niech nie pisze ten gościu o domkach do wynajęcia bo mnie to nie interesuje:) czy dużo ludzi tam jest i jak wygląda plaża:) pozdrawiam i z góry dziękuję za szybka odpowiedź:)
    • Wróciliśmy właśnie z Mielna. Jesteśmy zszokowani bezmyślnością lokalnej władzy. W pobliżu plaży, na terenie zabudowanym pozwolono otworzyć dyskotekę, gdzie przez całą noc w trzech namiotach grają trzy rózńe rodzaje muzyki, i to na jawyższej głośności. Nie pomagają spudszczone żaluzje, pozamykane okna, bo aż dudni. Przecvież nie każdy chce tego słuchać! PrZyjeżdzają starsi ludzie, rodzice z małymi dziewćmi, a w nocy spać nie można. Odległość od budynków mieszkalnych wynosi 5 m. Pon...
    • chodzi mi o fajna turystyczna miejscowośc, gdzie dobrze się pobiawią młodzi ludzie, gdzie jest wiele barów, dyskotek itd, cos na styl Władysławowa ( polecam dla lubiących rozrywkę,sama byłam tam 3 razy). Jezeli ktoś ma namair na fajną kwaterę to też proszę. prosze o info na bacha84@op.pl. PS kto jest zainteresowany wczasmi we włądku, w super miejscu to piszcie
    • Witam.pytanie do bywalcow Wladyslawowa ewentualnie mieszkancow o ile tu tacy zagladaja:)bylo juz pytanie o jedzenie(choc troszke malo odp:(a mnie interesuje zaplecze imprezowe:)jakies fajne puby gdzie mozna posiedziec no i jak to jest z dyskotekami?czy oprocz dyskotek na plazy sa jeszcze jakies lokale w miescie gdzie mozna sie fajnie pobawic?moze jakies karaoke?:)i ostatnie pytanie:czy ktos byl w tamtejszym wesolym miasteczku?jakie wrazenia? chodzi mi o stan techniczny i oferte-tyl...
    • Czesc, gdzie jechac nad morze we trzech studentow, by sie dobrze zabawic? Interesuje nas: duzo fajnych dziewczyn, najlepiej studentek, dobra zabawa do rana na dyskotekach, mozliwosc wynajecia jakiegos lokum, fajna plaza itp.
    • w tym roku? jakie dyskoteki polecacie? jakie knajpy? czy plaza jesy zadbana?
    • nigdy tam nie byłam. możecie opowiedzieć trochę? czy oprócz plaży coś jest ciekawego do obejrzenia w okolicy w przypadku braku pogody? czy plaża ładna? czy pod koniec czerwca dużo tam jestm ludzi? czy są miejsca gdzie można zjeść za nienajwiększe pieniądze? no i czy możecie polecić jakieś przyzwoite noclegi dla dwójki dorosłych niekoniecznie zainteresowanych dyskotekami? pozdrawiam :)
    • w tym roku wybieram sie do miedzywodzia niestety w necie nie moglam znalezc nic o tej miejscowosci czy jest tam az tak strasznie.prosze napiszcie cos o tym:(
    • Planujemy z koleżanką wypad na kilka dni nad morze, ale nie wiemy jeszcze gdzie. Dojazd nie gra roli, bo jedziemy samochodem. Szukamy kwatery do 50 zl/dobę. Dobrze by bylo, aby miesjcowosc pelna byla miejsc typu bary, puby, dyskoteki. Mozecie cos polecic? A moze ktos w was wybiera sie okolo 12 sierpnia nad Baltyk?
    • Mielno(9)

Czy w Mielnie sa jakies darmowe dyskoteki,imprezy itp czy na wszystko trzeba kupowac wejsciowki?Pytam sie bo nie wiem ile brac ze soba kasy
    • Gdzie bedzie najlepeij(co byście polecili)???? Międzyzdroje, Mielno, czy Jastzębia Góra??? Chcemy jechac w kilka osób, jesteśmy studentami, chcemy się troszkę pobawic w jakiś dyskotekach i poznac jakies dziewczyny. Nie chcemy trafic do miejsca gdzie będzie duzo cwaniaków(łysych karków)i gdzie nie bedziemy czuc się bezpiecznie. Od czasu do czasu chcemy jednak tez zaznac troszkę spokoju, więc miejscowośc, gdzie nie bedzie mozna znaleśc ani czty miejsca wolnego od ludzi tez odpada....
    • Hejka! Ja w tym roku wybieram się do Grzybowa.Nigdzie nie mogę znależć zdjęć tego miasteczka? wioski? Na stronie Grzybowo.pl są jedynie zdjęcia plaży. Może ktos z was powie mi więcej na temat Grzybowa- jak wygląda , co mozna robić kiedy nie ma pogody?A może ktoś był w domkach Państwa Kolberg??na ul Kołobrzeskiej.Podobno maja tam też pole namiotowe. Proszę o wasze opinie.Pozdrawiam!
    • Gdzie jest najlepsze zycie nocne nad Baltykiem, wybieram sie do Polski na poczatek lipca. Jakies propozycje?
    • Czy ktoś był , jakie wrażenia , szukam spokojnego miejsca bez dyskotek , hałasu , może ktoś polecić kwatery ?
    • Czy ktos może mi opisać, tak w sktócie tę miejscowość??Wiem, że to mała mieścinka, ale podobno pełno knajpek, smażalni ryb itp, podobno jest ładna plaża, czy bardzo zatłoczona w lipcu???A jak wygląda zabudowa w jarosłąwcu?? Mam nadzieje że nie jest podobnie do Karwi, gdzie każdy buduję dom gdzie tylko zechce, zero zagospodarowania przestrzennego, isstny plac budowy. A może ktos poleci jakąś dobrą niezbyt droga smażalnie ryb, może dyskotekę gdzie sie nie dostaje w twarz.... dzięki.
    • w polowie sierpnia wybieramy sie z kolezanka nad morze.nie mozemy sie jednak zdecydowac gdzie?myslalysmy o Wladysławowie ale słyszałyśmy mnostwo sprzecznych opinii.dlatego prosze o wpisy osob ktore juz tam spedzaly wakacje.mamy po 20 kilka lat iszukamy miejscowosci w ktorej sporo sie dzieje,gdzie jest wybor jesli chodzi o dyskoteki oraz gdzies gdzie mozna posiedziec jesli pogoda nie dopisuje...jak pod tym wzgledem wyglada Władysławowo?czy jest gdzie sie pobawic?czy raczej jest to ...
    • CZESC WAM MAM PYTANKO JAK JEST W KOLOBRZEGU CZY MOZE MI KTOS OPISAC TROSZKE TA MIEJSCOWOSC CZY WARTO TAM JECHAC NA WCZASY JAKIES DYSKOTEKI MORZE NA PLAZY JAK OGOLNIE JEST PLAZA ACHA KWATERKE BYC MOZE BEDE MIEC U P KAMILI KUREK NA UL ZBOWIDOWCOW JAK DALEKO JEST DO PLAZY I MIASTA PROSZE SZYBKO O ODP POZDRAWIAM I BUZKA DLA WAS FORUIMOWICZE
    • Ustronie Morskie czy Świnoujście?Co wybrać na ostatnie 2 tygodnie sierpnia? Nie chcemy się nudzić.Może ktoś był w tych 2-óch miejscach i ma porównanie.Proszę o podpowiedż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się