Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      erotyczny

erotyczny

(12 wyniki)
    • strona z humorem erotycznym, tylko dla twardzieli :) www.kurwy.org
    • Witam Wszystkich! Otóż, ostatnio dostałam grę erotyczną od swojego faceta.. tylko teraz wiąże się z tym mały dylemat... W tej grze sa takie kartki w ktore musze wpisac swoje marzenia erotyczne, które chciałabym aby parter je wykonał w razie gdyby wylosował taką karterczke.. Wszystko fajnie,, tylko jakoś mało pomysłowa jestem.. Poza tym my i tak dużo ostatnio eksperymentowalismy, i powoli brak mi już pomyslów, Dlatego jestem ciekawa.. jakie sa wasze marzenia erotyczne.. takie ktore ...
    • Siedząc za komputerem pewien sklerotyk, chce napisać sprośny erotyk. Jeśli zacznie od anatomii, to tego łatwo nie zapomni. Ale to przecież jest stereotyp.                                            Czekam - Grzegorz
    • Rzadko je miewam. Macie takie ? jakie i gdzie !
    • Operacja urologiczna. Pacjent leży na stole. Obok krząta się młoda pielęgniareczka. Wchodzi chirurg z rękami w sterylnych rękawiczkach. - Siostro proszę poprawić penisa... Uhm, dobrze, a teraz pacjentowi! Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: - Stop, ku****, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda!!! Dzwoni gość do pracy...
    • Każdy z nas jadąc pociągiem lub kolejką miejską był "erotycznie postrzegany" lub po prostu wtrażnie obserwowany.Czasem wynikają z tego zabawne historie a czasem całkiem miłe.....Jak się zachowujecie w takich sytuacjach???Zabawne historie mile widziane:)
    • Już kilka razy przyłapałem się na tym, że w czasie mszy wchodzi mi do głowy strasznie kosmata myśl i tkwi tam do samego końca. Słyszałem gdzieś, że to diabeł "podpowiada" te zberezieństwa.
    • w filmach, literaturze czy innej sztuce. Dla mnie Naga broń (chyba? Jak się mylę, to mnie poprawcie). Leslie Nielsen z tą swoją idą do łóżka i następują obrazki pączkujących kwiatków,startującej rakiety, żurawia portowego przy pracy etc. Mniodzio.
    • Czy ktoś pamięta ten serial tam dopiero był skład ,Dana international,Charlie Mończyk vel Montana, Joanna Naturalny, i pani którą ignoruje inwentarz.Aż się łza w oku kręci gdzie oni są!?!?
    • Kurde, nie uwierzycie, chcialam opowiedziec dowcip i mi uciekl wlasnie w tym momencie z glowy, a obejrzalam sie na chwilke tylko na reklame w tv.. Cos w tym jest, telewizja oglupia, kurde, zapomnialam... :-((( no nic, moze Wy opowiecie, ja nie moge sobie przypomniec a mialam cos takiego super na jezyku... Wrr...!!! pozdrowienia, www.syrenka.cxa.de
    • minute -minete uszko - łóżko saszetka - minetka parówa - palcówa noo reszty nie pamietam ;}
    • TA PLYTA TO BUBEL!!! W filmie jest moment ze scena "lozkowa-erotyczna"- jedna pani podchodzi do drugiej pani, ktora lezy w lozku (ok. 134minuta filmu), ta podchodzaca widac w pewnym momencie w prawie calej okazalosci, niestety tylko" w prawie". Choc w oryginale widac WLOSY LONOWE, to na plycie ich nie ma! Czyzby KOMPUTEROWA DEPILACJA??? Jakis maly cenzorek mogl sie wkazal zeby nie deprawowac maluczkich. Niestety powinni wywalic go z pracy bocala reszte- milosc lesbijska i sterczace...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się