erotyczny

(4 wyniki)
  • Sama niewiem co pasuje a co nie ,ale podobają mi się niektóre pozy fotograficzne na zdjęciach ślubnych typu -lekko ertyczne .Są niektóre fajne inne obleśne .Jakie będziecie miały doradżcie jakie robicie ?Koleżanka na koniec filmu ze ślubu wstawiła lekko erotyczne zakończenie typu +buzia i lecąca bielizna z za parawanu + Co o tym sądzicie ? Pasuje czy nie ?
  • czy ktoras z was zna jakiegos fotografa co by zrobil takie delikatne zdjecia w plenerze?
  • Hej dziewczyny, poradźcie coś bo mam dylemat... Niedługo żeni się brat mojego chłopaka..Mój chłopak- wiadomo było od razu, ze będzie starszym. Ja ledwo znam przyszła pannę młodą (widziałam ją może 2 razy w życiu), dlatego się zdziwiłam (i jednocześnie bardzo miło mi było), jak poprosiła mnie na starszą. Zaoferowałam pomoc przy przygotowaniach (byłam już starszą nie raz, znam obowiązki), ale panna młoda grzecznie odmówiła, powiedziała, ze sama wszystko pozałatwia, ze mieszkamy daleko od s...
  • Witam mam mały problem :) idę w sobotę na wieczór panienski. Poniewasz to dopiero moja pierwsza taka impreza nie mam pojęcia co kupić mojej kumpeli :). Na amerykańskich filmach na wieczorach panieńskich często dostaje się prezenty :). CHłopaka do rozbierania jej nie zamówię bo to trochę za drogo a niestety reszty towarzystwa nie znam :). Co wy dostałyście w prezencie na taki wieczór. Czy wogóle u nas jest taka tradycja kupowania prezentów. Proszę o odpowiedzi bo jestem w tej spraw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się