Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      erotyczny

erotyczny

(14 wyniki)
    • Co znaczą sny erotyczne z kobietami, egzotycznej urody....Ratunku!!! Czy to znaczy, że jestem les????
    • Mam tak okropny problem. Nie mogę sobie z nim poradzić już kilka razy miałam mocno erotyczny sen z .... ojcem .... bardziej erotycznego już nie mogłam mieć. Denerwuje mnie to bo mój ojciec ciagle wdomu o ejdnym gada ... seks, seks i seks. Używa okropnych słow nawet wobec mnie. Chociaż nieraz jest to w żartach to myślę o tym cały Boży dzień :( czy to normalne że tato nieraz mnie uszczypnie za tyłek lub klepnie ? Ja tak strasznie się czuję gdy mi to robi : ( pomóżcie mi :( to jest s...
    • moj malzonek oglada erotyczne stronki gole baby czy on jest chory czy racze ja
    • Wchodze sobie na czat erotyczny i od razu rzuca sie banda wyglodnialych panow. Co kulturalniejsji zaczynaja od "czesc" lub "pogadamy", wiekszosc jednak rzuca teksty w stylu "chce cie zerznac" lub "lezec suko". Ostatnio jedna reka robilam notatki do egz, a druga rozmawialam z jednym z nich na czacie. Bawilismy sie w tzw cyberseks. W trakcie cyberoralu pan mial pretensje, ze sie za malo angazuje. Aby sie wytlumaczyc powiedzialam, ze jednoczesnie ucze sie do egz. Myslalam ze po taki...
    • Witam! Niedawno odkryłam, że chłopak, z którym się spotykałam onanizuje się na portalu erotycznym zaczepiając inne osoby zarejestrowane na tym portalu. Inne osoby - czyli kobiety i mężczyzn. Zostawił mnie smsem (napisał że mnie zdradza), widywaliśmy się codziennie, więc nie miał kiedy mnie zdradzić. Chyba, że na tym portalu erotycznym. Robił to już gdy byliśmy razem (8 miesięcy przed rozstaniem). Napiszcie mi proszę, czy On jest ekshibicjonistą. Na obrazie kamerki widoczny jest cały tzn. ciał...
    • przy Walentynkach dużo czerwieni sie pojawiło też bielizna kolor miłosny, wzorek ponętny cóż ma czynić ta bielizna? czego sie spodziewać po niej? przyniesie miłość wraz z pobudzonymi zmysłami? pobudzi zmysły i odwróci uwagę od miłosci? podarowanie podkreśli poczucie bliskości? ja rozumiem pary z liczonym na latka stażem wspólnego życia, małżeństwa czy bez-małżenstwa - ale na co małolatom erotyczna bielizna???
    • Cześć Proszę o pomoc, o radę, albo o odesłanie mnie (nr telefonu) do specjalisty, który zajmuje się takimi przypadkami jak mój. W seksie podniecają mnie zapasy z dziewczyną. Interesuje mnie tak zwany mixed wrestling czyli erotyczne zapasy mieszane. Gustuję w normalnych paniach, nie kulturystkach, ale zdecydowanie bardziej podniecają mnie dziewczyny wysportowane, szczupłe, gibkie, zwinne. Zawsze wyobrażam sobie jakby to było się z nimi zmierzyć. Nigdy bym kobiety nie uderzył, więc nie c...
    • Czy tu forum Seks w ojczyźnie? Mimo że wątek "Po co kobiety udają orgazm" jest ciekawszy niż się zanosiło, to ogólnie jeste rozczarowana tematyką. Stale o: * on zdradza; * ona chce rozwodu; * jak sie calowac na 1. spotkaniu; * gdzie leczyć chorobę wstydliwą i czy ona nadal taka jest? * związek na odległość; * skrobanka. Uff. A życie sobie... Pzdrowienia od osoby nieuzależnionej... Wiem że to ważne tematy, ale czemu ich tak dużo? Marta
    • Dawno temu udzielałam w domu korepetycji z języka niemieckiego. Uczęszczał na nie także pewien 17 letni chłopak-sympatyczny, przystojny, inteligentny i nad wyraz szczery. Szybko polubiliśmy się, chłopak chętnie się uczył, widziałam postępy , gdy minął rok nauki najzwyczajniej w świecie poczęstowałam go kawą i ciastkiem. Nieświadoma niczego dałam mu nawet numer komórki, gdyby w przyszłości miał jakieś problemy w szkole. Ostatnio kilka razy natknęłam się na niego niby przypadkiem- w...
    • sen(4)

mialam sen erotyczny z udziałem kobiety.. martwić się, zastanawiać, czy cieszyć z powodu możliwości ciekaweto rozwijania tej sfery życia?
    • przydarzyło mi się coś dziwnego i nie wiem co o tym sądzić. Otóż spotkałam ponownie kogoś, z kim znam się od lat i kogo widuję sporadycznie. Nigdy jednak nie czulam do niego nic wiecej niz coś co nazwać mozna kolezeństwem. Od lat jednak czulam jego zainteresowanie swoją osobą, co pozostawało mi głeboko obojętne. Po ostatnim spotkaniu jednak... to dziwne zaczęłam widziec go jakby w innym swietle. Nie wiem czy to mozliwe by zakochać się w kimś po tak długim czasie? zawsze zakochiw...
    • Zawsze mi sie wydawalo, ze w malzenstwie nie powinno sie miec zadnych tajemnic przed soba, ze powinno sie wszystko sobie mowic, ze wszystkiego zwierzac. Tak robimy z mezem, opowiadam mu co bylo w pracy, jak jest w domu, o ludziach, ktorzy teraz mnie otaczaja. Dzisiaj mama mnie uswiadomila, ze nie powinnam mu wszystkiego mowic, a zwlaszcza z detalami opowiadac o pracy.Moja Mama rozmawiala z mama mojego meza i ta jej powiedziala, ze on jest jak jego ojciec. Bardzo szybko sie zraza d...
    • Wątek ten nie jest nowością na tym Forum. Wiem. Ale proszę Was, zwłaszcza te osoby, które zetknęły się "na własnej skórze" z czymś takim, o radę. Jestem w związku z M. od 7 lat, od 2 lat jesteśmy małżeństwem. Dodam jeszcze, że po kilku miesiącach "chodzenia" zamieszkaliśmy ze sobą. Oboje jesteśmy tuż przed trzydziestką. Moim problemem jest moje nastawienie do seksu. Im dłużej jesteśmy razem tym bardziej odczuwam, że się "blokuję" (nie chodzi o orgazm:). Nasze życie seksualne było...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się