erotyczny

(4 wyniki)
  • Chciałabym kupić coś seksownego i fikuśnego na walentynki. Ale teraz, po dziecku mój biust już nie jest tak cudowny jak był. Trochę oklapł ;( A i tak jest duży. Znacie może jakieś modele bielizny, firmy, sklepy w necie, gdzie kupię fikuśną haleczkę lub sukienkę prześwitującą na noc? Nie chodzi mi o te do spania, tylko o te... do wstępu do baraszkowania .... :D Na allegro jest tego pełno, ale mam wrażenie że tylko na chude modelki z biustem maksymalnie 75B. A co z większym, trochę oklap...
  • Znalazłam u znajomej linka do anglojęzycznej strony na temat rzekomo prawdziwego przeznaczenia piersi. Jestem ciekawa, co sądzą na ten temat użytkowniczki Lobby. Sama na razie wstrzymam się od opinii (choć przebija ona z mojej wypowiedzi, no nie mogę po prostu ;) www.007b.com/
  • Przyznam, że zawsze mnie zastanawiało, czemu bielizna dla kobiet ma reklamy skierowane do mężczyzn. Na szczęście "nasze" sklepy starają się dotrzeć do nas a nie do kogoś, kto miałby nam kupić w prezencie nieśmiertelne 75B ;) Zauważyłyście, że jest różnica pomiędzy: -porządnymi sklepami z ofertą dla nas www.bravissimo.com/ www.bellissima.com.pl/index1.php -a sklepami sprzedającymi nie tyle bieliznę, co seksowność www.agentprovocateur.com/ www.intymna.pl/ gdzie na duże biusty pr...
  • Jak wpiszemy "dla biuściastych" to indeksujemy się już na pierwszym miejscu, ale to co się pojawia, jak ktoś wpisze "duży biust" woła o pomstę do nieba (no może pomijając sklepy z bielizną ;-) Rzecz w tym, że indeksuje się tylko pierwsza strona i jeśli nie ma na niej danego hasła, to z indeksowania nici. A tak się przypadkiem składa, że na naszej 1 stronie akurat to hasło nie występuje. Jeślibyś mogła wprowadzić drobne zmiany i w paru miejscach ten duży biust przemycić ;-) np. "ubrania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się