Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      erotyczny

erotyczny

(5 wyników)
    • Kochani:) Wlansie skonczylam dopieszczac moja prace licencjacka i wybieram sie na zasluzony wypoczynek nocny:)Moze troche odespie ten ostatni, zwariowany tydzien A Wam slodkich, kolorowych, no i jak to w zwyczaju:) erotycznych snow:))) :*
    • a ja nie TU, tylko TAM. ale się powtórzę, bo Tapatik linką rzucił i się przyssała :) proszę Państwa jeśli ktoś ma ochotę.... [skrócony post z randek. zarzuty, skargi, molestowanie i wszeteczne kary przyjmuje Tapatik] ...kto ma ochotę wybrać się w weekend na kolejne taplające się we krwi, w seksie i przemocy psychologiczne rżnięcie czyli przedstawienie kinowe, jakim jest świeży Tarantino? [...] szurniemy w sobotę większą ilością, na zapewne jakościowe ciała założymy cz...
    • Przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa. Przeżyłam coś takiego, on od roku nie żyje, nigdy go nie zapomnę. Nie palmy za sobą mostów, bo potem może być za późno i za trudno...
    • kobieta.wp.pl/statp,cHN5Y2hvdGVzdHlMZXdh,kat,26327,psychotest,seks,psychotest.html "masz coś nie tak z libido" mi wyszło :-) protest! :-)
    • Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa". > Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie > Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół > dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów > niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem > uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również > przekazać emocje pozytywne,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się