erotyczny

(4 wyniki)
  • Coraz bardziej zaczyna mi sie podobac ta erotyczna opowiastka Elen ;)
  • Postanowilismy zrobic to przy scianie. Rozebralam sie i zajelam wygodna pozycje. On byl juz rozebrany i w pelnej gotowosci. Podszedl do mnie od tylu, zrobil zamach, ale ja nic nie poczulam. Czekam, ogladam sie za siebie, on caly drzy z podniecenia... mysle, super ! Nie wiedzialam, ze tak silnie dzialam na niego. Ale ja nic nie czuje... czekam dalej... znowu patrze za siebie... fryzure ma pomieta, caly drzy... a ja nic, czekam dalej... znowu patrze na niego. Wlosy stoja mu deba. Od...
  • Romansowanie przez net, tzn. klikanie czulych slowek, bajerowanie z tlem erotycznym, itd. - to zdrada, czy nie ?
  • That's hot.. powiedziales dzisiaj, That's hot... jedyna Monisia, That's hot... a moze cos wiecej? That's hot... patrzysz mi na rece, I drzysz to znaczy: trzesiesz sie mocno!!! That's hot! Kochany moj lowco... That's hot; jak milo to poczuc.. That's hot; to sie musialo rozpoczac!!! That's hot; i niech tak zostanie... That's hot; dzieki Tobie Kochanie!!!! Harajuku! (czyli swiat w ktorym mozna wszystko... no duzo powiedzmy!!!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się