erotyczny

(14 wyniki)
  • film.onet.pl/wideo/kobieta-ktora-pragnela-mezczyzny-zwiastun,9313814,7,klip.html Dlaczego ma być z tego skandal?
  • Polki fantazjują o seksie z policjantami, Polacy - z pielęgniarkami. Marzenia erotyczne ma ośmiu na dziesięciu mężczyzn i co trzecia kobieta. Marta, 27-latka, tak opisała w badaniach swoje fantazje: "Zostaję przyłapana na szybkiej jeździe samochodem po moim osiedlu. Dwóch przystojnych policjantów zatrzymuje mnie i każe położyć się na masce. Zakładają mi kajdanki, jeden z nich przyciska się do mnie mocno i wkłada rękę pod sukienkę. Zaczyna mi się to podobać, ale nie daję po sobie poznać ...
  • Właśnie na GG kumpel mi napisał, że to źle iż sobotni wieczór spędzam przed kompem. W moim wieku facet powinien mieć bujne życie erotyczne". Albo jestem nie na czasie, albo jestem ponadczasowy.
  • Fantazje seksualne mogą stać się najlepszym z osobistych światów. Możemy popuścić wodze fantazji i osiągnąć stan podniecenia, nie czując przy tym winy, wstydu ani dezaprobaty. Możemy robić to z kim i jak chcemy bez żadnych zobowiązań. facet.interia.pl/news/urok-erotycznych-fantazji,942425
  • horoskop.wp.pl/kat,46396,hcodziennyerotyczny.html?rfbawp=1158692982.323
  • Piekarnia, gdzie powstają ciastka o frywolnym kształcie, bije rekordy popularności w Santiago, stolicy Chile. Jej pracownicy robią na zamówienie ciastka, z których najmniej kontrowersyjne mają kształt pośladków. Początkowo, jak mówi właściciel erotycznej piekarni, jego wyroby głównie zawstydzały. Teraz jednak klienci przychodzą nawet z własnymi propozycjami - nieraz bardzo śmiałymi - na ciastko czy tort. Dziewięćdziesiąt procent zamówień pochodzi od kobiet. Owszem,zamawiają też pa...
  • "Pieprzne"podarunki. -Mysle,ze zaakceptowaloby je znacznie wiecej ludzi,niz nam sie wydaje-mowi K.Tobiason z serwisu Good Vibration. To doskonaly prezent,ktora sie kocha.Ostatecznie,jezeli adresat zareaguje niezgodnie z naszymi oczekiwaniami,zawsze mozna obrocic wszystko w zart. Erotyczne zabawki to tylko jeden z wielu pomyslow na nietypowy prezent.Ukazalo sie wiele gier komputerowych z licznymi elementami seksualnymi. Serwis stwierdza,ze maniakami komputerowymi staly sie w ten sposob ...
  • "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" została zaatakowana frontalnie przez bandę kretynów. W imię politycznej poprawności "zapomniano", że jest to REPORTAŻ, opis sytuacji istniejącej. Tzw. Krajowa Darmozjada Radiofonii i Telewizji - banda starych kurew i impotentów, nie tylko umysłowych - pierdząc w fotele za nasze pieniądze zaczęła grozić telewizji karami. O co tu kurwa chodzi? Rozparły się w studio dwa stare kurwiszony - Wańkowa i jakaś Mrozowska-Michalak (notabene jeszcze ...
  • Fantazje seksualne same z siebie nie są grzeszne. Grzech bierze się z dopuszczania możliwości, że nie ma znaczenia, kogo one dotyczą i jak nas angażują. Pojawienie się w nich osób "obcych" nie jest grzechem, ale sygnałem Pojawienie się w naszych fantazjach seksualnych "obcych" osób nie jest grzechem, ale sygnałem. Jeśli powracają one wbrew naszej woli, to znak, że za taką "fiksacją" ukrywają się problemy emocjonalne (napięcia, deficyty, lęki). Takie fantazje trzeba umieć właściwie od...
  • Jadę wieczornym autobusem linii 160, zbliża się 23.30. Przede mną pani w wieku trolejbusowym (jak to warszawiacy mawiają o paniach po 50-tce). Gada przez komórkę z jakąś Krysią. Nie wsłuchuję się, ale w pewnej chwili słyszę: "wogóle się nie wyspałam Krysiuniu, bo śniło mi się całą noc, że Stasiek się do mnie dobierał. No normalnie ręke mi pod spódnicę wsadzał, od wieczora do rana tak miałam, to macanie". Musiałem się przesiąść, bo zacząłem mieć głupawkę :)
  • Nadawca, producent i autorzy cyklu programów "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" naruszyli zasady etyki dziennikarskiej obowiązujące w Telewizji Polskiej - uznała Komisja Etyki TVP. Komisja uznała, że twórcy cyklu w szczególności złamali zasadę, mówiącą, że "racją wyprodukowania i emitowania programu powinno być domniemane zainteresowanie odbiorców i dobro publiczne, a nie interes autora". Według Komisji, godzina i termin emisji (niedzielne pasmo wieczorne) może świadczyć ...
  • kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57324,3599487.html
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2866431.html
  • Dla kobiet najpiękniejszy seks to dzika namiętność połączona z wielkim uczuciem. Jeśli te warunki są spełnione, nie szukają innych wrażeń. Fantazje erotyczne to raczej domena mężczyzn, którzy często dziwią się, że nie mogą namówić partnerki na urozmaicenie życia erotycznego. I faktycznie - nie jest to zadanie proste. Wystarczy spojrzeć na wyniki ankiet w serwisie Kobieta. Na pytanie, czy oglądają filmy erotyczne najwięcej padło odpowiedzi "bardzo rzadko" (37 proc.), od czasu do czasu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się