Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      erotyczny

erotyczny

(5 wyników)
    • Chodzi mi o klapeczki z futerkiem. I żeby cena nie była za wysoka :-) Coś w tym stylu: www.ceneo.pl/1098711 W sklepach erotycznych internetowych nie ma :-(
    • Czy któraś z mam czasem kupuje sobie tego typu ciuszek ? Na jakąś miłą okazję, czy po prostu dla zrobienia niespodzianki dla męża. :)
    • Pomóżcie mi proszę wybrać prezent na wieczór panieński dla kuzynki. Nigdy nie byłam na panieńskim :) i nie mam pojęcia co się daje. Ma być to jakiś tani prezent ale fajny, oryginalny, ciekawy. Dziewczyna ma 27 lat. Jest zwariowana, wesoła, ma poczucie humoru ale nie wiem co lubi. Jest już mamą. Czekam na propozycje :)
    • Kumpela ze studiow mnie zaprosila, a ja nie mam doswiadczenia w takich imprezach. W dodatku jade do niej ze 200 km i przybede w zasadzie tuz przed impreza. Nie znam dziewczyn, ktore tam beda ( no znam jedna, ale nie utrzymujemy kontaktu, jedynie przez NK moglabym ja namierzyc), wiec odpada wspolny prezent. Co kupic? Doradzcie. Dziewczyna z jajami jest, jak najbardziej wchodzi w gre smieszny prezent erotyczny czy cos w tym stylu.
    • Nigdy nie byłam na takiej imprezie..i nie wiem czy cos się kupuje przyszłej pannie młodej? jesli tak to co ? młoda ma 25 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się