Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      fryzury

fryzury

(18 wyników)
    • Co sądzicie o takich fryzurach dla kobiet ? [img]https://www.kozaczek.pl/img/aa/608_2.jpg[/img] Podobają się Wam kobiety z tak krótkimi włosami ?
    • CZy mówicie żonie, że nie podoba wam się jej fryzura? Czy każecie jej ją zmienić? W jaki sposób jej to mówicie? Ja wciąż słyszę to od męża i nie podoba mi się to. Strasznie mnie drażnią jego narzekania, zupełnie jakby nie było ważniejszycy spraw w życiu.
    • prosze o jakies fropozycje fajnych fryzur meskich na blond włoskach( łobuziarskie lekko- łatwe do ułożenia dla faceta)- cos nie moge nic fajnego znalezc w necie - prosze wklejcie linki z fotkami dzieki wielkie z góry
    • Hmmm...mam sredniej dlugosci wlosy, chcialbym cos zmienic i na przyklad obciąć,modelowac itp (ale nie myslcie od razu ze to bedzie fryzura z wybiegu z modelami ;) chodzi mi o coś w czym mozna iśc do pracy, szkoły i na impreze )). Wiecie moze czy w sieci mozna pooglądać jakaś galerię fryzur?
    • Denerwuja mnie takie rzeczy; zaczeska do gory/do tylu, z rownoczesnym scinaniem wlosow na rowno z uchem, czyli brak bakow. Taka fryzura natychmiastowo kojarzy mi sie z prowincjonalnymi typami kolchozowymi w spoconych ortalionowych podkoszulkach z kolnierzykiem lub urzedaso-biznesmenami w wyswiechtanych plastikowych garniturach. Az wieje wschodem; Rumunia i Azerbajdzanem...wstyd. Nie wspomne juz o tzw; "lysej pale", "na kibola", "blokersa" itd, co za granica niestety kojarzy sie...
    • Czesc, pytanie raczej do mlodszych mezczyzn , tak do 25 lat. Jake najbardziej lubicie fryzury u siebie? Mozecie cos polecic , jakies strony z duzym wyborem modnych fajnych strzyzen? Moze panie napisza jakie lubia fryzury u mezczyzn? Szukam juz troche a nie moge znalesc niczego ciekawego :-)
    • Troche samokrytyki, jako mezczyzna zarazem Polak, zaluje ze nie zylem w latach 1930'tych, wtedy byla elegancja, kazdy szanujacy sie mezczyzna nosil garnitur, plaszcz, bezledna fryzura itd. A dzis? Tzw, "elita" nosi sie jak dyrektorzy kolchozu, plaskiowy garnitur, o dwa numery za maly...do tego biale skarpetki, i ta okropna fryzura, wlosy na jeza, przyciete rowno z uchem, zero fantazji, co za wiesniactwo!!!! Ludzie, jak Kazachstan albo Moldawia.... Gustowne baczki, czysto zac...
    • Zacząłem się coraz częściej zastanawiać nad ogoleniem się na zero. Obawiam się jednak trochę, jak będę się czuł z tym nowym imagem. Nie wiem też, jak dokładnie się taką "fryzurę" potem utrzymuje. Czy trzeba za każdym razem jak włosy odrastają iść do fryzjera, czy można je golić własnoręcznie, czy jest to trudna operacja itp. Chciałbym, żeby napisali faceci, którzy taką decyzję mają już za sobą, co ich do tego skłoniło, jak się czuli na początku i teraz, jaki jest stosunek kobiet d...
    • Niedługo będę rozglądał się za pracą w międzynarodowych korporacjach i myślę powoli o tym, że codziennie czeka mnie prasowanie koszul itp. sprawy. Przy okazji pomyslałem szerzej o temacie wyglądu przeciętnego pracownika pracujacego w korporacji. Przykładowo fryzura. Jestem młodym facetem, który powoli zaczął juz łysieć, nie jest to dla mnie problem, na razie co miesiąc ścinam się na króciutko ale widząc na mieście wygolonych na gładko łysiejących facetów w garniturkach, zastanawia...
    • bo wyciął wątek ;(
    • chce pod koniec sierpnia zmienic fryzure wiecie moze jakie maja byc modne w sezonie jesien-zima. moze sa jakies strony na ktorych mozna zobaczyc co sie teraz nosi.
    • Tak jeszcze a propos mojego wątku o byciu dobrą dziewczyną :) Panowie, czy lubicie, gdy wasze dziewczyny: - gotują dla was? - proszą o zdanie przy kupnie ubrań lub wyborze fryzury? - dyskutują, nawet droczą się z wami? - dużo mówią? Będę wdzięczna za opinie... :)
    • Witam, to moj pierwszy post tutaj. Ogladajac jeden z kanalow muzycznych wpadla mi w oko pewna fryzura. Wyglada ona mniej wiecej tak, ze jej wlasciciel ma wygolona cala glowe na ok 3mm a co jakis czas pojawiaja sie lyse paski (tzn. wygolony jest do samej czaszki). Moga byc bardzo rozne wzory tych paskow. Niestety nie pamietam kogo wtedy w TV widzialem a przeszukujac internet nigdzie nie znalazlem zdjecia z taka wlasnie fryzura. Moze ktos z Was zna adres strony z np. meskimi fryzura...
    • Dlaczego w Polsce wiekszośc meżczyzn goli sie na łyso? Czy to jakies niepisane prawo? Czy wygoda? Pytam bo wydaje mi się to niezwykłe - na świecie faceci raczej noszą półdługie, czasem długie włosy. Golą się jak łysieją. W Polsce łysieją czy nie i tal wszyscy prawie łysi. Pozdrawiam;-)
    • Juz troche zaroslem i czas wloski obciac. Ale jakas fajna fryzurka by sie przydala. Jaki salon polecacie?
    • Zauważyłem jedną rzecz - geje nie cierpią u chłopaków długich włosów. Mialem pare doświadczeń z ludżmi nie tylko z towarzystwa ale też w ogóle z innymi gejami (ha, jakże mogło być inaczej skoro sam jestem jednym z n ich;) i stwierdzam, że mając długie włosy nie maszans na przykład na wejście do towarzystwa czy w ogóle znalezienie sobie faceta poza nim czy w nim (to drugie zwłaszcza) Raz usłyszałem, że to sie nie podoba bo facet ma wyglądąć jak facet a nie jak dziewczyna - bez sens...
    • czy ktoś może i wyjaśnić co ze sobą zrobił Łukasz Kadziewicz?! ta fryzura bój się boga!! przycięta jak od linijki a ulizanaja... matko nie wiem jak co... co ten chłopak sobie myśli? nowy trend chce wylansować? wygląda beznadziejnie dobrze chociaż że gra mu wychodzi
    • Witajcie :) Napiszcie prosze, czy jakiś środek pomógł wam na wypadające włosy. U mojego mężczyzny ten problem nasila się ostatnio coraz bardziej. NIe chodzi mi o to, żeby włosy mu znów wyrosły (choc byłoby super), ale by zatrzymac ten proces. Od pon. 3 lat stosujemy różne środki - dercos vichy, piloxidil, loxon, a obecnie nisim (stosujemy szmpon i żel do wcierania). NIestety, nie zauważam żadnej poprawy, wręcz przeciwnie. Bardzo chciałabym mu pomóc. pomóżcie :) Ada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się