Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      fryzury

fryzury

(5 wyników)
    • znacie w zabrzu jakis salon gdzie strzyga modnie i nowoczesnie a nie wszystkich na jedno kopyto. Znalazłam fajną fryzure, ale boję się że znowu machną mnie na pyze ;D. Możecie polecić dobrego fryzjera i jakiś kontakt ?
    • Polećcie jakiegoś dobrego fryzjera, któy SAM ma koncepcje jaka fryzura może pasować, kolory pasemek- jednym słowem taki któy ma jakas inwencje twórczą i robi to dobrze. Temat wałkowany, ale moze jakieś nowe spostrzeżenia.
    • Czy ktoś korzystał z usług tego salonu, a konkretnie chodzi mi o fryzure ślubną???
    • Wpierw powiedzieli, ze obcięcie kosztuje 32 zł. a później wzięli 49, nim się zorientowałam wyszłam na ulicę w okropnej fryzurze, oszukana o 15 zł. fryzjerki są bezczelne, niemiłe i źle obcinają!!!! Takie jest moje zdanie! Naprwdę przestrzegam przed tym zakłądem jest w mojej opinii beznadziejny.
    • Pierwsza dekada czerwca zeszła na walce z zimnem - co dalej z tegorocznym latem? Wiem, wiem - zamiast astronomiczne to będzie polityczne aż do porzygania, a to może znaczyć że gorące. Tą temperaturę niekoniecznie będziemy oglądać na termometrach zaokiennych. Już wokół wrze od pomówień, a czym bliżej jesieni na wszystkich tych, co to nie boją się kandydować, nie uświadczysz suchej nitki, a gawiedź będzie się z lubością pławić w tej brudnej bryji. W tej sytuacji możemy nawet nie z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się