Forum Na emigracji Polki w Stanach
ZMIEŃ
      fryzury

fryzury

(10 wyników)
    • wybieram sie w poniedzialek do fryzjera, juz znudzila mi sie moja fryzura, nie chce robic znowu baleyage,lubie miec "inne" wlosy niz wiekszosc kobiet, troche artystycze/awangardowe ale gdzie szukac inspiracji? fyzjera dobrego mam :)
    • Sporo jest stron na internecie, na ktorych mozna "poprzymierzac" sobie fryzury po wczesniejszym zaladowaniu swojego zdjecia. Wiekszosc z nich jest platna. Czy ktos moze polecic, ktoras strone?
    • Mam dosyc dlugie wlosy i ostatnio zaczelam je upinac do gory. Wydaje mi sie, ze tak mi lepiej. Teraz szykuje mi sie pare super-waznych zebran w pracy i chcialam sobie cos zmienic. Czy myslicie ze dlugie wlosy spiete do gory wygladaja profesjonalnie? I czy nie wyglada sie jak stara ciota? Nie lubie sie zbyt bardzo w dlugich wlosach. Inna mozliwosc sciac wlosy zeby byly do ramion lub krocej. Dzieki za porady.
    • Wiem,ze watek o fryzjerstwie juz pojawial sie na forum,ale potrzebuje kontaktu z kims z Chicago. Szukam dobrego fryzjera( fryzjerki). Chodzi mi o pewna i solidna reke, z nuta szalenstwa do stworzenia krotkiej ciekawej fryzurki. Dziewczyny....jesli macie jakies namiary na "dobre nozyczki" w Chicago-pomozcie:)
    • Kupilam pare dni temu "ksiazke" (pisze w cudzoslowiu, bo wyglada to jak czasopismo) ze zdjeciami ponad 1925 fryzur (sa tez rekomendacje zaleznie od rodzaju wlosow i ksztaltu twarzy) "2007 Hair Gallery. The Sexiest Hairstyles for 2007. 1925+ New Ways to Wear Your Hair". Mysle, ze wystarczy mi do konca zycia. Jutro ide z nia do fryzjera zeby nie bylo zadnych nieporozumien. Pokazuje konkretne zdjecia zamiast opisywac o co mi chodzi i z niepokojem czekac na efekty. Musze tylko wybrac ...
    • Ja mam od lat niefarbowane wlosy tej samej dlugosci i czuje, ze czas na zmiane. Tak duzo kobiet farbuje wlosy i fryzjerzy probuja mnie na to namowic, ale nie chce. Nie moge sie tez przekonac do grzywki.
    • chcialabym zmienic fryz, a dokladnie zapragnelam ostrzyc wlosy na zupelnie krotko. Kiedys ( ale naprawde dawno temu :) mialam jeza, teraz moze nie az tak ale nie chce juz nosic wiecznie kitki, wlosy zaczely mi przeszkadzac wiec czas z nimi zrobic pozadek. Do tej pory zawsze chodzilam do Vidal Sasoon ale teraz nie chce, one strzyga tam tak, ze pozniej musze ze szczota sie gimnastykowac a tego nie znosze. Moze polecicie jakiegos dobrego fryzjera, ktory doradzi dlugosc, zmiane koloru e...
    • Dzisiaj jest bardzo zimno w NY okolo 10F ale i tak tylko niektorzy nosza cos na glowie! To mnie naprawde zadziwia. Jak zaczelo sie robic zimno to sie dowiedzialam, ze w NY tylko czarni i Polki czapki nosza! A faworytem noszonym na glowie dla mnie sa oslonki na uszy, ze sztucznego futerka w kolorze jasno niebieskim!! Pozdrawiam!
    • serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35078,3662404.html?i=0
    • Dla mnei nieustajace pasmo meki i wygladania jak pozal sie Boze. Nie spotkalam tutaj dobrego fryzjera, moze mam taka gebe za kazda mnie tnie tak, ze wygladam starzej od wlasnej mamy ale tez na ulicach nieciekawie w DC-ja jestem tak zdesperowana ze podejde i zapytam gdzie sie ciela jak tylko zobacze fajnie obcieta babke-od pol roku sie czaje i nic. Czy koniecznie musze isc do super salonu? Bylamw Bubbles, pani polecona przez forumke, no strzyzenie dobre (chodzi mi o fachowosc, dob...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się