fryzury

(14 wyniki)
  • Gdzie zrobić makijaż i ułożyć włosy?( najlepiej w śródmieściu ale niekoniecznie), Nie musi być tanio, ma być dobrze. Czy polecacie salon fryzjerski na Mickiewicza?
  • Kto wie,gdzie najpiekniej wykonuja fryzury slubne??pilne!!!
  • Do jakiego fryzjera mogę się udać aby mi zrobił taką fryzurkę? Kogo polecacie? Kto mi to zrobi dobrze? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d67e8a0b29dd308b.html
  • Witam wszystkich !!! Mam pytanie, czy mógłby ktoś polecić dobrą fryzjerkę bądź fryzjera który ładnie czesze do ślubu. Mam z tym problem bo już od dawna nie mieszkam w Wałbrzychu i nie orientuję się aktualnie w temacie fryzjerów wałbrzyskich. Za pomoc serdecznie dziękuję.
  • Jak w temacie co sądzicie o fryzurce Pani Marosz. Jak dla mnie to ona jest praktycznie łysa.
  • Łysy, b. krótko ścięty, na jeżyka, trochę dłuższe, długie czy już jakąś wystylizowaną fryzurę? Jakie jest wasze zdanie? Wypowiedzcie się. Pozdro
  • Szukam dobrej fryzjerki,na balejaż,i fajne ścięcie włosów-słyszałam o siostrach bliżniaczkach-które mają salon na Nowym Świecie-ale którą wybrać?
  • Czy znacie moze kogos, kto na studniowke zrobi fryzure i dodatkowo zrobi makijaz?? Bo wlasnie zaczelam sie tym interesowac i okazalo sie, ze u fryzjerow juz brak wolnych terminow, wiec moze znacie kogos kogo mozecie polecic. Najlepiej jeszcze jakby ta osoba nie byla jakas strasznie droga. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
  • poszukuje fryzjera, ktory idealnie dobierze mi fryzure studniowkowa.... wiecie moze gdzie znajde takiego fryzjera????
  • Mam już odpowiednio długie włosy i chcę je odpowiednio ściąć, żeby mieć taką fryzurę: fryzury.qever.com/katalog-fryzur/fryzury-meskie- galeria/fryzury-meskie-340.jpg.php Ile kosztuje przeciętnie u fryzjera taka usługa? Wiem, że normalne obcinanie włosów to koszt około 15zł. Ile za takie ścięcie?
  • Jaki salon polecacie na zrobienie makijażu i fryzury na wesele? Chodzi mi o to żeby makijaż i fryzura przetrwały całą noc.
  • Pytanie do Pań :) Robiłyście sobie może kiedykolwiek fryzurę wieczorową u tego fryzjera? Polecacie?
  • Dziewczyny, czy możecie polecić mi dobrego fryzjera, który dokładnie i ładnie upina włosy do ślubu? Może być z Wałbrzycha lub Świdnicy. Z góry dziękuję :)
  • Konkretnie chodzi mi o gościa przedstawiającego serwis informacyjny.Ma szokową fryzurę...Może ktoś mu doradzi dobrego fryzjera.Rozumiem,ze mozna byc na luzie ale to co on ma na głowie to jakieś nieporozumienie.hahah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się