fryzury

(12 wyniki)
  • Cześc dziewczyny znacie jakieś linki do stron z fryzurami ślubnymi?
  • Jesli macie konkretne oferty wizazystow,makijazystek i fryzjerow prosze pisac ponizej. Ale konkrety!!! 1. Pacykarnia ul. Owsiana Poznan: makijaż ślubny + fryzura ślubna + manicure ślubny = 359 zł (z próbą) (z próbą) Makijaż ślubny mamy w cenie 199 zł (130 zł + 69 zł próbny) Makijaż + fryzura do sesji foto (w innym dniu niż ślub) 149 zł Makijaż foto 99 zł osoby biorące udział w uroczystości (mama, świadkowie itp.) - oferta nizej makijaż + fryzura w cenie 1...
  • fryzury(10)

fryzjerka moja, z którą od dwóch lat jestem umówiona, że to ona mnie uczesze dała ciała i wyjeżdża...pilnie poszukuję kogoś naprawdę dobrego pozdrawiam
  • Możecie polecić jakąś wybróbowaną fryzjerkę, która dojeżdza do klientki do domu <Piątkowo>? Poszukuję również kogoś do paznokci <będę musiała zrobić chyba tipsy <albo jakieś "temu" podobne> i również prosze o kontakty i ceny. Ślub w październiku. Z góry serdecznie dziękuję.
  • suknia moja to suknia urszula mateja model 605...acha i jaki kolor włosow? jasne czy lepiej ciemne? www.modaslubna.pl/salon/loretta.htm
  • Witam serdecznie. Jestem lekko załamana. Byłam ostatnio na próbnej fryzurze ślubnej w salonie na Mickiewicza i totalna załamka. Ja nie wiem może mam za duże wymagania. Fryzjerka nałożyła mi tonę lakieru, zawsze myślałam, że używa się go do utrwalenia fryzury na koniec a nie do układania włosów. Efekt był taki, że miałam kask na głowie, który po 30 minutach jazdy samochodem i tak się rozpadł. Dobrze, że było już ciemno i nikt mnie nie widział. Jestem załamana. Poszukuję dobrej fryzjerki ...
  • Miała któraś z Was jakąś fajną fryzurę z loków? Moje włosy są dość gęste, za ramiona, naturalnie kręcone - wbrew pozorom nie jest łatwo dobrać żadnej sensownej fryzury...nie chcę "kopców kreta" i tym podobnych fryzur...Najlepiej, żeby wyglądała naturalnie... Jeśli macie jakieś pomysły, bardzo proszę o radę;) I co z welonem? Chciałabym mieć...
  • Szukam opinii na temat makijażu i fryzur wykonanych przez panią wspomnianą w tytule:) Macie jakieś doświadczenia? Dziękuję i pozdrawiam!
  • Dziś kupiłam suknię- poradźcie dziewczyny, jeżeli macie jakieś pomysły, jakie kwiaty, co na górę (myślę o futrzanej etoli- wesele w październiku) i jaka fryzura? oto ja w niej :) moja kiecka
  • Tak sobie jadąc do pracy autobusem lini 74 (juz wiem którędy jeździ i nie musze pilnowac gdzie wysiąść) - tak mnie naszło. Piekna wiosna za oknem, ptaszki sobie sejmik urzędziły i drą sie niczym poseł Wrzodak z trybuny, kwiatki pylą (dzięki za katar :\ ), Warta wylała, faceci zaczynaja sie rozdglądac za porozbieranymi nad miarę piętnastolatkami wyglądającymi na osiemnaście. W tej oto basniowej scenerii wpadłam na genialny pomysł... Może ja bym jednak włosy przed ślubem obcięła....
  • Dziwczyny! Zostało mi tylko półtorej miesiaca panieństwa :) zastanawiam sie właśnie, bo dziwnie jestem spokojna, ze wszystkie najważniejsze rzeczy mamy załatwione, czy przypadkiem czegoś nie przeoczyliśmy... 1. Ubrani jesteśmy 2. Obrączki są 3. Sala, orkiestra, foto + video jest 4. Kościół udekorowany 5. Zapowiedzi były, spowiedź też 6. swiadkowie poinformowani 7. goście zaproszeni CZY PRZEOCZYŁAM COŚ WAŻNEGO???
  • Przepraszam, ze Was tak dziś zarzucam pytaniami, ale zakup sukni podziałał na mnie mobilizująco i zaczęłam poważniej myśleć o innych przygotowaniach. W związku z tym mam kolejną prośbę - polećcie dobrego fryzjera i makijażystkę, ale taką która maluje kosmetykami z tzw. "górnej półki". Najlepiej jakby fryzjer i kosmetyczka znajdowali się w jednym miejscu lub przynajmniej niedaleko od siebie lub by kosmetyczka przyszła do mnie do domu.Nie chciałabym w dzień ślubu zbyt duzo latać po m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się