Dodaj do ulubionych

fryzura dla faceta

24.03.04, 11:49
Hmmm...mam sredniej dlugosci wlosy, chcialbym cos zmienic i na przyklad
obciąć,modelowac itp (ale nie myslcie od razu ze to bedzie fryzura z wybiegu
z modelami ;) chodzi mi o coś w czym mozna iśc do pracy, szkoły i na
impreze )).

Wiecie moze czy w sieci mozna pooglądać jakaś galerię fryzur?
Obserwuj wątek
    • Gość: camel Re: fryzura dla faceta IP: 212.117.254.* 24.03.04, 12:36
      nie wazne czy wlosy sa dlugie czy krotkie. maja byc zadbane. no i musza posowac do charakteru.
      • Gość: KUBA Re: fryzura dla faceta IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 12:39
        camel co oznacza pasowanie do charakteru ?, podaj jakies przyklady prosze. Jak
        wpadniecie na jakies przykladowe fryzury to dajcie znac, planuje sciac. dzieki
        • croma Re: fryzura dla faceta 24.03.04, 15:39
          Niestety nic jeszcze nie znalazlem, chyba pozostaje posiedziec u fryzjera i
          poprzeglądac ksiazki ;)))) ale taka próżnośc to do mnie nie bardzo pasuje ;))))

Natomiast odnoszac sie do komentarza kolegi, o mowiac wprost myciu włosów, to
          nie chodzilo mi o sprawy higieny, a jedynie stylu :)

pozdr!
          • sociopata Re: fryzura dla faceta 24.03.04, 16:13
            Powiedz fryzjerce (uwaga: fryzjerzy, hm, nie wypowiadam sie...) zeby uzyla
            nozyka 3 lub 4 (zaleznie od tego czy wziales valium prprzed wizyta). 4 - jak
            wziales...
          • mruczy Re: fryzura dla faceta 25.03.04, 23:00
            Znalazłem kiedy? co? takiego w sieci -
            crewcut.com/joc/recruit/haircuts.html - ale wštpię, czy Ci się spodoba,
            bo to dosyć jednorodna galeryjka, same militarne style. My?le, że najlepiej
            będzie, jak pójdziesz do jakiego? dobrego fryzjera, któremu powiesz mniej
            więcej, co chcesz mieć na głowie i jakiej długo?ci i który Ci co? doradzi. Nie
            każde włosy nadajš się do każdej fryzury, a poza tym rzeczywi?cie uczesanie
            powinno pasować do charakteru. Chodzi po prostu o to, żebyć się dobrze czuł w
            danej fryzurze. I tyle. Pozdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka