fryzury

(12 wyniki)
  • może mi ktoś podać tel do p. Iwony z Różanej? był ktoś u niej? na ile wcześniej trzeba się umawiać? ile kosztuje? można zrobić coś zwłosami o długości do ucha?dzoięki za pomoc.
  • Gdzie można w Płocku uczesać się do ślubu??? Czy ktoś ma dobrą fryzjerkę. Stawiam raczej na włosy rozpuszczone, więc fryzjerka z Różanej odpada. dzieki za odpowiedzi
  • Czy mozecie mi doradzić, która z fryzjerek z tego salonu, Żaneta czy Sylwia lepiej czesze, chodzi mi o upięcia włosów, fryzury ślubne?
  • Gdzie mozna zrobic fryzure i makijaz slubny??. Chodzi mi o salony, gdzie robia to naprawde dokladnie i ladnie.
  • Tak jak w pytaniu, poszukuję (niedrogiego) salonu, w którym mnie uczeszą i umalują do ślubu. Wiem że były podobne tematy na tym forum, ale zależy mi na adresach tych salonów co robią wszystko.
  • Co sądzicie o tym salonie czy ktoś robił sobie tam fryzurę do ślubu?? Proszę o jakieśinformacje
  • Która z Was czesała się u fryzjerki przy Różanej i czy warto?
  • co sądzicie o tym salonie? czy robią tam ładny makijaż ślubny i paznokcie akrylowe? a jak tak to kto. A fryzura ślubna? kogo byście poleciły? dzięki za wszystkie rady.
  • Czy nie sądzicie, że ceny usług w tym salonie są nieco wygórowane? Zresztą, najlepszym dowodem jest brak kolejek. W zasadzie można się umawiać na bieżąco.
  • Mam pytanko, wychodze niedługo za mąż i nie chcę uczesać się w koka, mam niezbyt długie włosy i własnie szukam fryzjera, który fajnie mnie uczesze. Macie jakieś namiary?
  • przeczytałam wszystkie wątki na ten temat i właścieiwie niewiele się dowiedziałam:( może podsumujmy raz a dobrze który salon przoduję pod względem obsługi, profesjonalizmu, kompetencji itp. szukam naprawdę dobrej fryzjerki która doradzi mi w jakiej fryzurze i kolorze będzie mi najlepiej.Proszę o poważne i szczere odpowiedzi.Dzięki
  • Witam, niedługo będę panną młodą, nadeszła pora wyboru gdzie się czesać w dniu ślubu i w związku z tym mam do Was prośbę. Czy wiecie coś może o poniższych fryzjerach: p. Agnieszka Wierzycka(chyba) z Welli przy ul Pasaż Karadżica 4 (obok 1 maja) p. Michał (chyba) z "Klubu Fryzur" lub "Babska Fanaberia" (popularnie zwanego Kadusem)przy ul. Królewieckiej 25 p. Łukasz Żukowski z Dworcowej p. Małgosia z Dworcowej ("Atelier")? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Smiley

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się