-
Drogie Panie!
Szukam pomocy w doborze fryzjerki. Chodzi o fryzurę ślubną. Która z fryzjerek nie uczeszę mnie na "starą babę"?
-
Chciałabym zapytać Was, drodzy forumowicze, o cenę fryzury ślubnej w ciechanowskich salonach fryzjerskich. I jeśli macie doświadczenia z danym salonem, czy cena jest odpowiednia do rezultatu końcowego, obsługi, jakości używanych kosmetyków?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
-
Drogie Panie gdzie najlepiej zapisac sie na slubny makijaz i uczesanie? w
pazdzierniku biore slub a wciaz mam ogromny dylemat, kogo wybrac :( czy
uwazacie tez, ze probne czesanie i makijaz sa konieczne? z góry dzięki za pomoc!
-
I czy w ogóle można je u nas zrobić. Czy istnieje w Ciechanowie zakład zajmujący się temu typowi zabiegami? Czy trzeba jechać do Warszawy? Proszę o poważne odpowiedzi.
-
Przeraża mnie obecna moda jaka panuje wśród nastolatków i nawet dwudziestoparolatków. Ci "faceci" wyglądają dosłownie jak panienki. Z przodu grzyweczka do brwi,z tyłu długie włosy do ramion. Z boku odpowiednio przycieniowane jak u kobiety. Normalnie porażka. Przeraża mnie ten współczesny wizerunek hiphopowca. Albo druga opcja to tzw "Beiberzy" z fryzurką krótko podciętą i długą grzywką. Wyglądacie normalnie jak cioty. Już metalowcy chociaż mają długie włosy wyglądają męsko. Lepsze wrażenie ro...
-
Czy te fryzurki to robiła pani Beatka czyjej wspaniałe
pracownice.Jśli to pracownice czesały to powinny same otworzyć
salony i firmować same siebie.
-
Jakie macie opninie o salonie Sylwia? Chodzi mi głównie o opinie na
temat fryzur ślubnych.
-
gdzie najlepiej robią trwałe sztuczne rzęsy?
-
Mam pytanie w ktorym salonie ładnie pocieniują i wydegażują długie włosy . Chodzi mi o wycieniowanie góry a dół zostawić długi . Chce by wlosy ladnie ukladaly mi sie na szczotke i wygladaly w kucyku. Ktory salon mozecie mi polecic by nie spsaskudziły mi włosów ktore tyle lat zapuszczalam . Co sądzicie o tego typu fryzurach??
-
j.w.
-
Czy ktoś mógłby mi podać namiary na dobry salon kosmetyczny w
Ciechanowie. Chodzi o makijaż ślubny. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Bardzo serdecznie polecam Martynę Rogowska do tej pory miała zakład w
Konopkach, ale od 02 kwietnia przenosi się po Ciechanowa. Dziewczyna ma
talent w rękach.. Każda fryzura jaką czesze jest wcześniej przez nią
przemyślana, każdy z jej klientów jest traktowany indywidualnie