Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      fryzury

fryzury

(7 wyników)
    • Wszystkie fryzury sa piekne przy ladnych mlodych buziach. Moze 10 fryzur dla pan 55+ ?
    • wprowadzacie w błąd czytelniczki. nie ma pokazanych akcesoriów do włosów w koloże niebieskim i zielonym. zawiodłyśmy się na was.
    • Denerwują mnie wszystkie propozycje fryzur, które są jedynie zatrzymane w kadrze: nieruchoma modelka, sztab stylistów poprawiających każde niesforne pasemko az do zamknięcia migawki aparatu; a potem? co się dzieje potem... to już nikogo nie obchodzi. Czy to są propozycje do zastosowania w normalnym życiu. Nikt kto się uczy, pracuje, czy zwyczajnie chodzi po ulicy nie może sobie zasłonić twarzy fryzurą!
    • mam pytanie czy takie sciecie pasowac bedzie do koloru blond??
    • No więc tak. Bo mam problem. Chciałabym strasznie schudnąć na twarzy. Niewiem jak to zrobić. Ćwiczę brzuch i nogi. Chciałabym jeszcze schudnąć twarz i byłoby idealnie. Jeśli wiecie jak schudnąć prosze napiszcie do mnie na email girl120@buziaczek.pl <- To email mojej kuzynki, ale aktualnie jest już mój :) Pozdrawiam i prosze pisać !!!!!!!
    • Hej! Mam wielki dylemat... Czy ściąć włosy? Teraz mam włosy, które śięgają już za pupę... Jednak one mi przeszkadzają. Cały czas mam problem z myciem, czesaniem, suszeniem itd.itp. Z jednej strony coś mnie kusi żeby je obciąć - wygoda, więcej możliwości na nowe fryzury. A z drugiej strony szkoda mi tylu lat chodowania... Co mam zrobić pomóżcie mi!!! Doradźcie coś!!! Jak lepiej we włosach długich czy krótkich?? Może znacie jakieś fajne stronki z fajnymi fryzurami...?? Z góry dzię...
    • WŁOSY PÓŁDŁUGIE SĄ WYGODNE ŁADNIE WYGLĄDAJĄ NIE PRZESZKADZAJA TAK JAK DŁUGIE ŚLICZNIE WYGLADAJA PROSTE POCIENIOWANE WŁOSY I PRZEDEWSZYSTKIM WYGLĄDAJĄ ZDROWIEJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się