Dodaj do ulubionych

Laryngolog Gliwice

04.05.05, 14:58
Prosze o namiary na dobrego laryngologa w Gliwicach.
Obserwuj wątek
    • mama-zuzi Re: Laryngolog Gliwice 07.05.05, 22:37
      My ostatnio byłyśmy u bardzo miłej pani dr Tureckiej. Oprócz tego, że jest miła okazała się bardzo dobrym lekarzem i co najważniejsze bez kłopotu przyjęła nas w domu. Gabinet prywatny ma na osiedlu Waryńskiego i z tego co się orientuję raczej nie przyjmuje państwowo. W domu ma za to wszystkie narzędzia, ponieważ ma trójkę dzieci (w tym dwuletnią córcię). Nie wiem czy zawsze przyjmuje w weekendy, ale my nie mieliśmy wyjścia, bo córeczka dostała zapalenia ucha, obdzwoniliśmy chyba wszystkich lekarzy w Gliwicach i albo lekarza nie było, albo byli i nie przyjmowali w domu. Natomiast dr Turecka nas przyjęła bez problemu smile
      Dobrą opinię słyszałam też o dr Łodej (moja chrześnica miała "przyjemność" ją odwiedzić przy wcześniejszym pęknięciu błony bębenkowej). Na pewno nie polecam dr Luchowskiej. Niby zawsze przyjmuje, ale ponoć bardzo lubi przebijanie błony bębenkowej przy zapaleniu ucha (są to opinie zasłyszane od kilku niezależnych osób w różnym wieku- jest to "starsza" pani).
      Pozdrawiam.
      • agap10 Re: Laryngolog Gliwice 08.05.05, 18:10
        czy moge prosic namiary na dr.Turecką i dr.Łodej?Tel. i ewentualnie jesli mozna
        to adresy.Dziekuje.Pozdrawiam
        • mama-zuzi Re: Laryngolog Gliwice 08.05.05, 21:00
          Dr Łodej Daniela: 231-99-97, 501-431-630, ul.Daszyńskiego 56/3
          Dr Turecka Lucyna: 230-75-38, mieszka na ul. Stalmacha 2/4, a gabinet ma bodajże na ul. Niedbalskiego 20 (nie jestem pewna co do adresu, bo gdzieś mi wcięło karteczkę z pieczątką jej gabinetu, ale i tak najlepiej jest wcześniej przedzwonić i wtedy powie gdzie przyjechać)
          Pozdrawiam.
          • agap10 Re: Laryngolog Gliwice 08.05.05, 22:13
            dziekuje bardzosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka