goch

(4 wyniki)
  • nie chodziła po domu w wyciągniętym dresie bo Tomek przestanie na nią patrzeć z pożądaniem. no, kurde a w czym ma chodzić po domu? ma małe dziecko, większość dnia siedzi w chacie, ma masę obowiązków, a tu jeszcze musi włożyć szpilki i się ubrać w piękną, elegancką tunikę by wyglądać seksownie dla mężusia, który tęskni za dawną Gosią. Chyba młoda mamusia ma prawo być trochę bardziej wyluzowana jeśli chodzi o strój domowy. A w ogóle nie zauważyłam by jej dres był jakiś powyciągany.
  • Dzisiaj Gocha wyskoczyła z żalami, że niby musi sie cisnąć z rodzinką w takiej klitce i że Tomek nie ma ambicji bo chce w tym czymś mieszkać do końca życia. A ja sobie myśłę że chyba więsozść młodych ludzi marzy o takim metrażu i takim mieszkaniu.
  • już lepszego koloru wziąść nie mogła, heh chyba jakiś sponsor programu dał farbę która nijak nie chciała się sprzedawać więc wstawił ją MJM ;) mogła postawić na coś zielonego nawiązującego do ogrodu a nie smutny brąz ;D poza tym ta scena z Marcinem to powielanie schematów, bo już ze Stefanem Gocha malowała a potem przy kefirze i kaszance poromansowali ;) ale to było daaaaaaawno temu :)
  • owszem Gocha zaczęła studiować architekturę krajobrazu, potem był incydent z profesorkiem, potem znowu coś tam, ale chyba mi umknęło by dostała papiery że studia skończyła? wie ktoś coś? i jeszcze co do dzisiejszego odcinka, to chyba hanka musiała dawno widzieć Jolkę że powiedziała jej że jej ciąża jest niewidoczna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się