Dodaj do ulubionych

Gocha malująca ściany mjm

IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 17.04.07, 20:52
już lepszego koloru wziąść nie mogła, heh chyba jakiś sponsor programu dał
farbę która nijak nie chciała się sprzedawać więc wstawił ją MJM ;) mogła
postawić na coś zielonego nawiązującego do ogrodu a nie smutny brąz ;D poza
tym ta scena z Marcinem to powielanie schematów, bo już ze Stefanem Gocha
malowała a potem przy kefirze i kaszance poromansowali ;) ale to było
daaaaaaawno temu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:08
      kolor był OK, bardzo trendy. moze zagra dopiero z wystrojem wnetrza.
      • Gość: linka Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 17.04.07, 21:18
        no jak dla mnie za ciemny, jaśniejszy ożywiłby wnętrze, byłoby przestronniej,
        ładniej.
        • asiak44 Re: Gocha malująca ściany mjm 18.04.07, 10:14
          też zdziwił mnie ten kolor. Może on i trendy, ale ja w takiej firmie nie
          zamówiłabym usług, bałabym sie, że i u mnie takie kolory moze zastosować. Z
          drugiej strony nie dziwię się, że ona chodzi taka smętna, jeżeli takie kolory
          lubi
          • Gość: kobita Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:33
            to jest bardzo ladny kolor, z jasnymii dodatkami wyglada fantastycznie.
            widocznie w koncu chceili zrobic cos trendy w tym serialu;>
    • Gość: Polka Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:39
      kolor jak kolor, ale laska maluje sama, w niezamknietym biurze, ze sluchawkami
      na uszach - pelne bezpieczenstwo ...
      • ewengarda Re: Gocha malująca ściany mjm 18.04.07, 13:37
        Gość portalu: Polka napisał(a):

> kolor jak kolor, ale laska maluje sama, w niezamknietym biurze, ze sluchawkami
        > na uszach - pelne bezpieczenstwo ...

tak, tez mi sie to podobalo.
        A kolor taki dobrze z najbardziej barbirózem wyglada znakomicie (generalnie z
        rózem).
        • Gość: ech Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.aster.pl 18.04.07, 18:16
          No sam w sobie ten brąz mógłby być, ale do firmy projektującej ogrody chyba
          jednak nie bardzo...
          Zdecydowanie bardziej wkurzyła mnie Maryja. Na czerwonym świetle wlazła
          facetowi wprost pod koła, po czym zamiast się pokajać i chłopa przeprosić,
          zaczęła się rzucać i opierniczać go. Toż aż się prosiła, żeby z liścia dostać.
          A ten dureń oczywiście już włącza się w łańcuszek nieustających
          adoratorów "świętej". Beznadzieja.
          • Gość: linka Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 18.04.07, 20:14
            a mnie ta postawa Marysi zaskoczyła, zawsze taka grzeczna ułożona słowa złego
            nie powie, a tu proszę jaka się rozmowna zrobiła loool
            • Gość: Zizi Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:24
              Santa Marija umazana na twarzy ketchupem; jej syn ksero z przylizaną grzywką
              (pewnie dlatego Teresa nie chce go oglądać); Gocha jak zwykle porwana
              namiętnością dała d..., a teraz udaje że nic się nie stało; wiecznie
              rozanielona Cichopek w dziwnej fryzurze, wyglądająca jak suchy wiór
              bezkształtna Hania z Zaczesem; wydumana rola Steffena i Eli to wszystko
              sprawia, że warto opłacać abonament telewizyjny :))))
              • Gość: zupa Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.chello.pl 18.04.07, 22:46
                Dialog Marysieńki z Radoszem to totalna porażka . Nie dało sie tego słuchac.
                • Gość: leokadia Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.sysnet.pl 18.04.07, 23:32
                  no wlasnie, strasznie sztucznie wyszlo to z marią wobec radosza, totalnie gadka
                  nie w jej stylu. ale zrzucam to na krab jej troski o pawla.\
                  to co mnie ajbardziej irytuje to fakt ze radosz staje sie kolejnym amantem
                  marii. a przeciez maria przesadnie atrakcyjna nie jest...wiec jakim cucem co
                  chwle jakis facet traci dla niej glowe... w zyciu realnym jest sporo kobiet
                  bijących marie na glowe a jednak samotnych. nie podoba mi sie takie cos :/
          • Gość: / Re: Gocha malująca ściany mjm IP: *.e-wro.net.pl 19.04.07, 21:05
            >> Beznadzieja
            RZECZYWIŚCIE -CAŁY ODCINEK BEZNADZIEJNY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka