grecy

(4 wyniki)
  • wpadłam na pomysł.. czy miałyście idiotyczne sytuacje w Grecji, gdy ktoś wam próbował coś wmówić.. ja bym mogła pisać książkę. Pamiętam jak jeden afendiko kazał mi wyczyścić lodówkę CHLORINĄ!myslałam że padnę, przecież to jak odpowiednik naszego domestosa polskiego. a tu lodówka z jedzeniemm..
  • dziewczyny!! jestem poczatkujaca na tym forum,i potrzebuje malutkiej podpowiedzi.Mieszkam w Grecji.Obecnie jestem w Polsce,przyleciam na swieta.mam wGrecji chlopaka z ktorym planujemy slub.za rok w walentynki.Dziewczyny doradzcie mi cos z przygotowaniami slubnymi,kiedy warto zaczac je robic i jakie dokumenty potrzebuje do tego aby wziac slub koscielny w Grecji.Czy w momencie rezerwacji daty slubu musze zaniesc jakies dokumenty ?czy wystarczy zrobic to np miesiac przed slubem??sz...
  • Geia sou ! Witam Was serdecznie. Mam mały problem . Byc może dla Was będzie wydawal się banalny , ale dla mnie jest raczej istotny ;/ . Otóż , jak widac moje imię brzmi:Kamila .... wszystko byłoby pieknie , gdyby nie to , ze Kamila znaczy po grecku "wielbłąd "??Mam rację ? :( ... Jak sądzicie , Grecy wybuchną smiechem kiedy się przedstawię , a może się wcale nie przedstawiac ;/ ehhh . w innych językach Kamila to imię i akurat w najpiekniejszym języku oznacza wielbład !! ;/ co za l...
  • JAK WSZYSCY WIEMY PAPIEŻ JEST W CIĘŻKIM STANIE ... MÓDLMY SIĘ ZA NIEGO I WPSUJCIE SIĘ TUTAJ ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się