Dodaj do ulubionych

MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA

02.04.05, 14:09
JAK WSZYSCY WIEMY PAPIEŻ JEST W CIĘŻKIM STANIE ... MÓDLMY SIĘ ZA NIEGO I
WPSUJCIE SIĘ TUTAJ ...
Obserwuj wątek
    • sylwialew Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 02.04.05, 21:23
      Modlmy sie bo Papiez nas potrzebuje,potrzebuje naszych modlitw.Tak trudno
      pogodzic sie zmysla ze "NASZ" Papiez odchodzi sad Pamietam jak bylam na
      spotakniu z Papiezem w Atenach byly to chwile ktorych nigdy nie zapomne,chwile
      dla ktorych warto zyc.
      • sama16 Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 02.04.05, 22:05
        Sylwia ja też byłam wtedy jak paież był w Atenach !! jest mi bardzo przykro !!
        Papież nie żyhe sad plakać mi się chce !!! ZA PAPIEŻA (') (') (')....(')
        • mama34 Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 03.04.05, 22:10
          DZIEWCZYNY JA TEZ BYŁAM WTEDY NA PAPIEŻU I BYŁAM BARDZO WZRUSZONA I NIE MOGŁAM
          PRZESTAĆ PLAKAĆ !! DZIĘKI PAPIEŻOWI JESTEM DUMNA ŻE JESTEM POLKA , ZROBIŁ DUŻO
          DOBREGO NA NASZYM ŚWIECIE I ZAWSZE BĘDZIE W NASZYCH SERCACH I BĘDZIEMY
          OPOWIADAĆ DZIECIĄ JAKIM BYŁ WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIEM ['] [']
    • olna Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 04.04.05, 10:42
      A zauwazylyscie jak ta smierc byla poruszajaca,pelna symboli i jak wiele dala
      swiatu do myslenia.Ludzie roznych wyznan modla sie za niego w jednej
      swiatyni.Wczoraj cala rodzina bylismy zapalic swieczke.Ale modlic nalezy sie
      przede wszystkim za to,zeby Jego dokonania i nauki nie zostaly zapomniane i
      zaprzepaszczone.
    • sylwialew Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 04.04.05, 22:07
      Jeszcze nigdy tylu ludzi,tylu narodowosci i religii nie plakalo i nie modlilo
      sie za jednego czlowieka tylo nasz Papiez mogl tego dokonac.Pozostala tylko
      pustka i zal w sercu !!!!!!!!!!!
      • olna Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 05.04.05, 10:13
        Zal w sercu pozostal ale na pewno nie pustka.Jego nauki i wartosci powinny byc
        nadal obecne w naszych sercach i wcielane w zycie.Inaczej wszystko pojdzie na
        marne
    • sylwialew Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 07.04.05, 20:26
      Olna masz racje,tylko bardzo sie boje ze ludzie szybko zapominaja sad
    • sama16 {'} 08.04.05, 22:47
      dzisiaj Papiez został pochowany jest mi bardzo przykro że nie mogłam byc obecna
      w tym wielkim i tak ważnym dniu w Watykanie sad Myślami i duszą tam byłam ,
      dzisiaj byłam również w kościele modląc się za niego ...
      ( jest mi bardzo przykro tylko z podejści greków , nic ich to nie obchodzi nie
      wiem czy w dzienniku mówili o tym 5 minut tylko krytykowali ubiór sławnych )
      RÓWNIEZ GDY MÓWIŁAM O PAPIEŻU W SZKOLE I SIĘ WZRUSZYŁAM I PŁAKAŁAM GRECY SIĘ Z
      TEGO ŚMIALI ŻE PRZESADZAM , I PYTALI MNIE CZY JAK BY UMARŁ ICH KSIĄDZ CZY BY
      MNIE TO OBCHODZIŁO - WOGÓLE NIE MAJA POJĘCIA , I SWIADOMOŚCI KIM JEST DLA NAS I
      DLA CAŁEGO ŚWIATA PAPIEŻ !!! W TAKICH SYTUŁACJACH ŻAŁUJE ŻE MAM OBYWADELSTWO
      GRECKIE NAPRAWDE...
      • agniecha313 Re: {'} 09.04.05, 10:38
        to pewnie zalezy od czlowieka,bo moj maz tez jest Grekiem ale bardzo byl
        poruszony smiercia Ojca Swietego.Tez ogladalam caly czas tv i plakalam ,a on to
        rozumial sam nawet siedzial do 02.00 rano i ogladal program o Papiezu.Tak wiec
        nie miez wszystkich Grekow ta sama miarka.
    • olna Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 09.04.05, 11:25
      Mnie tez pozytywnie zaskoczyli grecy.sasiedzi przychodzili,dopytywali sie o
      zdrowie,wyrazali sie z wielkim szacunkiem a potem nawet skladali
      kondolencje.Zakoczyli mnie dlatego,ze wczesniej zdarzylo mi sie uslyszec od
      tych samych ludzi malo pochlebne zdania o katolikach
      • mama34 Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 10.04.05, 21:23
        Ja się spotkałam z różnymi opiniami więcej pozytywnych ale było tez dużo
        negatywnych np że PAPIEZ POWINNIEN PRZEPROSIĆ BYŁ GREKÓW - nie wiadomo za co !!
        Pamiętacie dziewczyny jak grecy przyjeli Papieża?? nA ulicy nie było żywej
        duszy !! nie to co w innych krajach - już nie mówiąc o tym okropnym miejscu co
        go przyjeli !!!na bojisku .....wstyd !!
    • sylwialew Re: MÓDLMY SIĘ ZA PAPIEŻA 10.04.05, 21:53
      Ja tez spotkalam sie z roznymi opiniami na ten temat.Moj maz tez zemna plakal
      ale to chyba nie az tak za Papiezem tylko ogolnie sytuacja sie rozkleil,reakcja
      ludzi w Polsce.Nie dziwie sie bo przeciez dla niego Papiez to tak jak dla nas
      ich glowa kosciola.Grecy sa wielkimi egoistami i nawet jezeli wiedza ze Papiez
      byl wspanialym czlowiem to tego nigdy nie powiedza,chociaz sa i tacy ktorzy
      bardzo go chwalili.Dla mnie ich opinia jest niewazna i wcale nie przejmuje sie
      ich gadaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka