gry

(104 wyniki)
  • Witam ponownie, właśnie pracuję na stronką ( draco.biz ) poświęconą grom flash i online. Zapraszam do odwiedzin, ale także proszę o komentarze co chcielibyście na tej stronce znaleźć? Moje propozycje: ankiety, forum o grach, może coś poza grami (np. dowcipy, humor)?. Czekam na komentarze i propozycje. Pozdrawiam, sin
  • Gdzie mogę znaleźć przykłady gry słów takiej jak np: zachęta seniora do picia przez słomkę - Stary Sącz pożeganie Piotra po francusku - papier sznur zwierzęcego pochodzenia - kotlina egoistyczny stosunek do wieprzowiny - maszynka Dziękuję
  • jakie znacie fajne gry imprezowe oprócz popularnej euroflaszki ( c.wrzuta.pl/wi5673/d705a242000657ba47640397/gra%20planszowa?type=i&key=n8qOdIMs7c&ft=f ), twistera i scrabbli? pytam poważnie, zapraszam parę osób które się słabo znają, wiek 22-25, boję się że chwilami może brakować tematów do rozmowy. co proponujecie?
  • Sluchajcie potrzebuję instrukcji jak grać w mafie tzn taka gra gdzie uczestniczy w niej wiele osób siedząc w kółku, są ludzie z mafii, szeryf i jak to dalej szło...?
  • to znaczy gry rozumię, bo nie jestem taką tumanką, ale nie rozumię jak to jest ,że na jednej płycie jest tyle żywych postaci i miejsc. Nie wiem też czy po wyłączeniu gry, oni tam dalej żyją i się poruszają?
  • Tak sobie ostatnio przypomniałam, że jako dziecko na podwórku i na przerwach w szkole wszyscy grali w gumę. Całe boisko szkolne się zapełniało i wszyscy skakali. W jednych butach to nawet zrobiłam dziury w podeszwach od tego skakania. Skakało się jakoś tam - kostki, kolanka, itd.., aż do "skuchy". Ale CO my w tej grze widzieliśmy? Teraz wydaje mi się to ogromnie nudne :-)
  • www.addictinggames.com/kittencannon.html gierka w stylu pingwina i rowerzysty :)) i ciagle mnei zjada ta kociozerna roslina!! i mam tylko 191 stop - kto wie ile to metrow
  • Witam wszystkich! jeśli już był taki wątek, to z góry przepraszam. chciałam się zapytać, czy szanowni państwo znają zabawę zwaną "gra półsłówek"? reguły są proste: podajemy wyrażenie składające się z dwóch conajmniej, niewinnie brzmiących, wyrazów. po przestawieniu głosek lub sylab pomiędzy dwoma wyrazami powstac ma inne wyrazenie, mniej grzeczne. klasyczne są: cicha lipka pradziadek przy saniach itp....
  • Była zabawna i wciągająca.. Chodziło o to, by obronić zamek przed "najazdem" ludków. Broniło się za pomocą łapania ich i wyrzucania w powietrze, a gdy spadli na ziemie to <bryzg> Po kazdym udanym lvlu mona bylo rozbudowac zamek przez np. postawienie obronnych murow.. Bardzo prosze o podanie mi linka do gry ;) Pozdro
  • Witam. Kilka różnych gier-zabaw znalazłam na tym forum więc proponuję moją. Od razu zaznaczam że nie jestem jakąś zboczoną psychopatką. To ma być dobra zabawa kryminalna. Zaczynam. Chcę popełnić zbrodnię doskonałą. Ofiarą jest kompletnie obca mi osoba. Co robię i jak zacieram ślady?? Mój pomysł wyjeżdżam do innego miasta żeby tam kogoś zabić. Tylko jak?? wypożyczone auto zawsze można odnaleźć. Swoim też nie bo sąsiedzi mogą zauważyć że mnie nie było. Na pkp i pks zawsze ktoś mnie może rozpozn...
  • Witam wszystkich. Tak wczoraj siedzieliśmy ze znajomymi i zastanawialiśmy się w co bawiliśmy się jak byliśmy mali. Oto co nam wyszło -gra w gumę - w grzyba -kapsle - chowanego/ganianego - podchody A jak to było u was?
  • Gra półsłówek to przestawianie początków wyrazów w celu uzyskania innego znaczenia.. zresztą biorąc samą nazwę: Gra półSłówek - Sra półGłówek.. :) lub Maja w Jaśle - Jaja w Maśle Słynna Praczka - Płynna Sraczka... itd macie jakieś inne?
  • gry(13)

Robie porzadek w swoich linkach - znalazlam pare gier www.freshsensation.com/samorost.swf ganja.com/software/2incrim.html moze powpisujmy tutaj linki do gier, jakas baza by sie tego zrobila?
  • Nie wiem, czy ten temat juz byl, ale mozna go powtorzyc. :) Gra polslowek Boj w hucie Stoj Halina Pradziadek przy saniach Tenis w porcie Instytucja w prospektach Larwa jak kuleczka Barwa na kurierze Rowno z gorki Znacie jeszcze inne? Pozdrowienia Kora
  • img231.imageshack.us/my.php?image=czrnykonro1.jpg Nie przypuszczałem że nasz Edgar taki usportowiony jest!
  • witam moze ktos z Was mi pomoze? szukam gry monopoly (ewentualnie jakiejs pokrewnej wersji jak Eurobiznes:)) w wersji internetowej...zeby mozna bylo zagrac np. z komputerem albo jakos takos...sa na kurniku gry karciane itd, ale chcialbym znalezc monopoly wlasnie, swoja drogą swietna gra planszowa, jednak ciezko w pracy w nia grac na planszy;) jesli znacie adres jakiejs stronki bede wdzięczny. moze byc wersja ang. dziekówa
  • to ja polecam gierkę o niebanalnej tematyce (nawet śmieszna) o odrobaczaniu kota. Dodatkowo teraz zauważyłem ze jest rozgrywany konkurs (kto najwięcej punktów zbierze wygrywa). Do wygrania jest bodajże tengu www.odrobaczanie.pl/okielznajpazur/
  • bo ja bardzo :). szukałam juz po pchlich targach, własnej piwnicy, znajomych, allegro i chilera wie, gdzie jeszcze...gdyby tak jeszcze raz uslyszeć tykanie toczącego sięjajeczka...ech...oddałabym za to wszystkie pieniądze ;)~
  • Reguły gry: 1.Weź do rąk najbliższą książkę. 2.Otwórz na stronie 56 3.Znajdź 5. zdanie 4.Umieść to zdanie jako aktualny status(w tym wypadku post) i skomentuj go wstawiając te reguły. 5.Nie szukaj swojej ulubionej książki. Mnie wyszło: This was the province of Iron Lily, who was rumoured to shave and lift weights with her teeth, and whose shouts of encouragement as she thundered up and down the touchline tended towards the nature of "Get some ball,you bunch of soft nellies"!
  • Czy ktoś pamięta grę z pokojami (przechodziło się z jednego do drugiego), w którą pół forum grało w lutym? Właśnie w nią gram i nie ogę wyjść z pokoju z rurami. Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki z góry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się