Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
      gry

gry

(273 wyniki)
    • szukam partnerki do gry w tenisa. Dawno nie grałam i chciałabym wrócić do tego sportu. Mój poziom amatorski, średni. Mogę grać popołudniami i w weekendy na terenie Warszawy - Solec, Żoliborz, Bielany
    • Szukam 2 osoby do nauki grania w tenisa z instruktorem- na Rzeszowskim korcie Olszynki, lub ewentualnie iinnym Rzeszowskim.Cena gry z instruktorem na balonie na olszynkach to 300 zł , po 150 zł na osobę jakby ktoś był zainteresowany : evika@autograf.pl
    • nie ukrywam że to mój ulubiony tenisista młodego pokolenia obok Nishikori, artystyczna dojrzała gra na luzie bez przebitek i nudy - wynik mam w dupie - zagram jak mi się podoba, czyli podejście ze wszech miar godne najwyższego uznania i pochwały. luz, nonszalancja, i lekkość gry na styl a nie na durny prymitywny wynik. ale w całokształt niefrasobliwego obrazu kapryśnego Ryśka wpisuje się to że ten tenisista co chwila albo rezygnuje z występu w jakimś turnieju, albo odpada w meczu kt...
    • www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2012/1047/MDS.pdf Tego sie nie spodziewalem,ale tam jest duzo Niemcow i Polakow to bedzie miala doping.
    • w tenisa? proszę tylko merytoryczne i poważne odpowiedzi. 1) bo nie umie. 2) bo nie chce. proszę bardzo skoro jesteście tacy mądrzy. jak chcecie mnie przekonać że warto kibicować tej tenisistce. jeszcze raz podkreślę - pomijam wszelkich laików dla których liczy się tylko wynik. dla nas, znawców tenisa, liczy się "smak" że tak powiem tenisa, więc liczy się poziom trudności, styl, złożoność, i wszystko to co się składa na kunszt i wielki styl, ciekawą grę itp. co jest ładną grą...
    • Ostatnio bardzo mnie ten sport wciągnął. Wiecej informacji znajdziecie o nim na www.pink-ton.pl
    • Niestety znowu Pan Ciastoń napisał artykuł na kolanie. Wstyd ! Karolina Wozniacka grała na turnieju w Baastad, po Wimbledonie i skreczowała w II rundzie...
    • www.youtube.com/watch?v=mItJNE65uF0 nie byl to najlepszy mecz agi, zreszta przegrany, ale nawet tutaj mozna sobie ogladnac, za co lubi sie age. to przy zagraniach agi, nie venus komentatorzy sie smieja. venus nie zagrala ani jednej podobnej pilki. chyba zadna tenisistka nawet nie zbliza sie do finezji agi. moze tenisista - lub inny znafca wytlumaczy, dlaczego niby takie zagrania agi nie moga sie podobac?
    • Nie znam się na tenisie, nie śledzę wszystkiego, co się dzieje, jestem kompletnym laikiem w tej materii, ale... jedno mnie zastanawia. Ciągle czytam utyskiwania państwa Radwańskich, że Agnieszka ma tak trudno, bo nie może grać gdzieś tam, a musi gdzieś tam, bo WTA, nowe reguły itd. Tymczasem od Wimbledonu właśnie leci 6 turniej (Budapeszt, Bastad, Palermo, Praga, teraz Portoroz i Bad Gastein), a ona nie gra nigdzie. Jasne, wszystkie to są turnieje $220,000 (jak rozumiem, najniższa ranga...
    • Petkovic wycofała się z Linzu www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2011/528/MDS.pdf
    • Mozesz Ty mnie wyjasnic,dlaczego jasnie panna Radwanska z Krakowa nie gra w turnieju w Warszawie?
    • Witam Mam może i troszeczkę głupie pytanie, lecz nie wiem w jakich butach gra się w tenisa. Czy muszą to być jakieś specjalne, żeby nie wytrzeć sobie nogi? Ja posiadam takie: Są to buty biegowe i nie wiem czy nadadzą się na kort.
    • Lucie, Lucie Safarowa, nie Luvie. do poprawki. A za Agnieszkę trzymam kciuki.
    • nie moglibyscie dac jakiejs lepszej fotki??? tylko caly czas ta jedna na ktorej Ula nie wyglada za dobrze...
    • j.w
    • Po trzech tygodniach martwego (czy raczej półżywego) sezonu, dziwnych turniejów na mączce w środku lata, miernie obsadzonych - żeński tenis wraca do prawdziwej gry. Turniejem w Stanfordzie rusza US Open Series z siostrami Williams i Jeleną Diemientiewą na czele stawki. Jest też w stawce i Aga Radwańska, rozstawiona z nrem 7. Losowanie jej przesadnie nie dopieściło - w pierwszej rundzie zagra z Soraną Cirsteą, a w (ewentualnej) drugiej - z obrończynią tytułu Olą Woźniak lub Danielą Hantuchovą....
    • Jeśli p. Agnieszka dobrze się czuje, to może zajść daleko. Wiele zawodniczek jakoś niezbyt dobrze miewa się w Miami z powodu wietrznych itp. okoliczności. Wyniki mogą być zaskakujące. Liczy się odpowiednia postawa duchowa :) Ale trzeba też odpowiednio rozpracować przeciwniczkę... Pozdr.
    • Z uporem maniaka wszędzie piszą i mówią Woźniacka,ona się nie nazywa Woźniacka tylko Wozniacki,wiem,że chcielibyście,żeby była Polką ,ale nie jest,cieszcie się,że mówi po polsku i swoich korzeni nie ucięła,jak większość sportowców pochodzenia polskiego.
    • "Radwańska w Stuttgarcie była w poprzednich latach rozstawiona dwukrotnie. Jedno auto podarowała siostrze Urszuli, drugie - ojcu. Sama jeździ mercedesami, bo ma kontrakt sponsorski." Naprawdę musicie pisać aż takie głupoty żeby ludzie klikali?
    • Witam, trenowałam tenis ziemny gdzieś tak w sumie 5-6 lat (z przerwami), poczynając od wieku lat ośmiu. Teraz od ok. pięciu lat nie trenuję (mam 20 lat), tylko chodzę tak pograć ze znajomymi, jednak oni nigdy wcześniej nie trenowali. Ostatnio krąży mi po głowie myśl, aby wznowić treningi. Tyle, że wtedy płaciłam jedną sumę za miesiąc (np. 30 zł). Teraz szukam czegoś adekwatnego, ale ciągle trafiam tylko na oferty, że tyle samo kasy, ale za godzinę, nie za miesiąc. Czy orientuje się k...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się