Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      gry

gry

(167 wyników)
    • Emamy możecie polecić jakieś konkretne tytuły dla takiego przedziału wiekowego?? Musi to być gra zarówno dla chłopca jaki dla dziewczynki bo to ma być prezent dla bliźniąt Wiem, że maja jakąś grę gdzie się opiekuje zwierzątkami karmi głaszcze itp. i jakaś typową ścigałkę z kierownicą-szukam czegoś innego Moja córka nie gra syn to już inna kategoria, nie wiem na co się zdecydować, proszę podajecie jakieś konkretne tytuły. Nie chce nic na wyrost chciałabym coś z czym sobie dzieciaki poradzą...
    • Jestem uzależniona od czołówki "Gry o tron". Tyle odcinków, a ciągle mnie te śrubki fascynują. W innych serialach na czołówce robię herbatkę, lub przewijam, jak oglądam w necie. A tu kurcze - jak magnes. Chyba równie wciągająca była dla mnie dawno dawno temu czołówka Pankracego ;) Któraś też tak ma?
    • Chodzi mi o gry ze specjalnymi kartami, takie jak UNO czy Orientuj się! Sporo jest różnych w sklepach, a ja nie wiem, jak wybrać coś ciekawego. Macie może i polecicie? PS. UNO jest bardzo fajne. :)
    • NA CZYM POLEGA? tzn. na czym polegaja same gry, o co w nich chodzi, co sie robi grajac, co sie zyskuje, wygrywa, co nam dostarczaja? Pytam z ciekawosci, bo nigdy w zyciu nie gralam, a widze ze graja PRAWIE WSZYSCY, poczawszy od malych dzieci a Wy sami gracie? a Wasze dzieci, otoczenie?
    • zaczynam być lekko bezradna. starszy syn ma tablet który dostał od dziadkow na urodziny (za naszą zgodą). młodszy teraz kupił sobie z prezentowych pieniędzy telefon dotykowy - też za naszą zgodą choc długo się wahalismy no ale w koncu to jego pieniądze. w obu przypadkach liczyłam na to że fascynacja potrwa trochę a potem zabawka pojdzie w kąt. ale się przeliczyłam bo dostęp do internetu jednak daje nieustanne odświeżanie zabawy - nowe gry można sciągnąć itp. na te płatne muszą miec moją zgodę...
    • Czy gracie ze znajomymi w planszówki, ale takie dla dorosłych (strategiczne, przygodowe - nie mam na myśli xxx ;)? Mamy 2-3 zaprzyjaznione pary, z ktorymi sobie grywamy wieczorami co jakis czas. U nas zaczelo sie od Monopoly, ktore meczylismy bardzo dlugo az do znudzenia. Potem przeslismy do Pokera (Texas Holdem) i w to gramy do dzis - to akurat nie planszowka. Potem przyszla strategiczno-ekonimiczna gra "Wysokie napięcie" Polecam, jest super na myślenie:) Ale tez po kilku razach ro...
    • Potrzebuję porady. Chcę kupić kieszonkową grę elektroniczną dla ośmiolatka - koniecznie piłka nożna. Coś jak zalinkowane produkty, ale może być droższe. Nie playstation, bo to jest w planach na wiosnę, a to ma być taka namiastka. Czy ktoś kupował podobny produkt i może coś doradzić? allegro.pl/interkobo-gra-pilka-nozna-soccer-elektroniczna-i2858885964.html www.youshop.pl/MCwxMTIxLDIzODAyNzAsMTAwMSwyNDgzNzM0MjcsMC4xNywsU2ksMQ==/redirect.html?utm_source=youshop&utm_medium=referral
    • Dziewczyny, potrzebuję obiektywnego spojrzenia na pewną sprawę. Moje dziecko ma silne skłonności do popadania w przesadę grając w gry komputerowe (momentami wręcz staje się to obsesją), więc zgodnie ze zdrowym rozsądkiem ma je mocno ograniczone. W jedną z tych gier, która uzależniła go całkowicie, nie gra w ogóle, zresztą sam prosił, by pomóc mu "przestać w nią grać". W domu nie ma problemy, dziecko zajęło się innymi sprawami, wprawdzie do świata z tej gry wraca w rysunkach i opowieściach, a...
    • Którą z gier tanecznych lub fitnesowych na konsolę x-box polecacie? (i dlaczego) .Myślałam o dance central 2, just dance, zumba. Gra ma być dla mnie, ale i dzieci czasem pewnie skorzystają. Dzięki za pomoc
    • Okropnie mnie wciągnęły te gry, was chyba też. Grałam też w grę w odgadywanie miast i państw, ktoś tu wrzucił linka: games.dschini.org/game/6/globetrotterpremium/ trudniejsze... no i pomyślałam, że jest tyle miejsc, o których nie mam zielonego pojęcia, zaczęłam grzebać, oglądać mapy i wymyśliłam taką zabawę. Znajdźcie jakieś mocno egzotyczne miejsce, o którym przeciętny Polak wie niewiele albo nic, a potem jakiś znaczący lub nic nie znaczący o nim fakt. Ja, na ten przykład, dowiedziałam...
    • Szukam ciekawej gry planszowej dla całej rodziny, polećcie coś kobietki bo już nie mam pomysłu.
    • chciałabym aby mała chodziła na jakieś zajecia, oczywiście w formie zabawy -chodzi o grę na pianinie. Możecie coś polecić w W-wie ?
    • Gram i gram w Skyrim i już mam powoli dość... Co polecacie w tym klimacie? Ma byc pieknie i nie chce całej druzyny....
    • mam ochote zabic gdy slysze pompa, pompa, kritik, na a, na b, zal. ja piernicze jak gra nastolatek to jeszze mozna zrozumiec. jednak gdy doorsly facet wali w takie gowno po kilka h to poprostu nie mam pytan.
    • grami rodzinnymi głownie z dzieckiem/dziecmi.... moze coś podłapiemy nowego
    • To aż naukowców trzeba było do dokonania wiekopomnego odkrycia, że córka spędzająca czas z tatą będzie miała lepiej poukładana pod kopułką niż zostawiona sama?
    • amenty sie zbiera moze ktos zna fajan gre???
    • A, tak naszło mnie - chciałabym się pouczyć, może nawet nauczyć. Nie gram na niczym, dłuższy czas śpiewałam w chórze, słuch muzyczny mam ponoć b. dobry, znam się na nutach itp. (poza tym mam dziecko w szkole muzycznej). Ale... mam ponad 30 lat. Czy to w ogóle ma sens? Znajomi namawiają mnie na gitarę, ale ta mnie nie kręci ;-) Podobno na naukę nigdy nie jest za późno, tylko chciałabym grać coś poza "Kurki trzy". Macie jakieś doświadczenia?
    • Temat wcale nie podstępny :P Lubicie grać z mężem/kochankiem/znajomymi itd. w różne gry planszowe? Odkryliśmy na ostatnich wakacjach potęgę eurobiznesu, scrabble jakiś czas temu i szał - gramy czasem do 4 rano :)
    • Kolejny debilny artykuł z cyklu "Gry komputerowe są złe" na podstawie badań pseudonaukowców, którzy wyniki badań dostosowują do założonej teorii. Żałosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się