gry

(97 wyników)
  • Witam mam pytanie kto gra w tą serię,a konkretnie chodzi mi o Brotherhood.Bym potrzebował pomocy i wskazówek jak jest ktoś niech wpisuje sie tutaj lub piszę na pocztę adres michal2159@vp.pl.
  • Znacie jakieś fajne gry na XBOX które specjalnie wam się podobają.Proszę o wymienienie tych gier
  • Kupilem synowi gre z biedronki (jade empire) jednak po instalacji pokazal sie napis ze plyta jest zniszczona poszlem ja zareklamowac i zialem nowa (fable:zapomniane opowiesci) jednak po instalacji gdy chce uruchmic gre pojawia sie czarny ekran i wystepuje blad.Co robic? sterowniki mam wszystkie aktualne.
  • Zaangażowanie, dobra gra, chęć zwycięstwa to taki KS jaki chcę oglądać :) To żaden wyczyn skroić ogórów z Łabiszyna wyczynem jest pokonanie drużyny walczącej o awans :) Tak trzymać Chełminianka, a utrzymanie mamy pewne !!! :)
  • Pilnie poszukuje kogos kto ma jeszcze taka gre w posiadaniu, bo gra nie nalezy do najnowszych i trudno ja zdobyc :(
  • hej piscie kto gra dobrze na slubach jak mozecie podajcie nr wielkie dzieki
  • Czy ta Derebecka co gra w Złotopolskich to córka sekretarza z powiatu wiecie może? Super dziewczyna . Dobrze zrobiła, że wyjechała tu raczej takiego sukcesu by nie odniosła. Gratulacje dla tej młodej ambitnej osoby.
  • Zapraszam do gry w sieci LAN ,jezeli to tak mozna by bylo nazwac,poprostu wystarczy sciagnac maly programik o nazwie "hamachi" najpierw w programie utworzyc swoj profil i dolaczyc do nas na server: "CoD2_CCH_LAN" i wpisac haslo: "chelmno" gramy w poniedzialki i piatki o godz 21:00 jesli macie jakies pytania to czekam!
  • Czy gra jutro w Chełmnie Sket?
  • zapraszamy wszstkich chetnych to gry z nami w enemy territory.. (tylko gawex), chcemy w przyslosci zalozyc klan i dobrze sie bawic.. dalsze informacja gg 8299247..
  • Był taki temat, ale Ktoś skasował nie wiadomo czemu. Macie coś na sprzedaż/zamianę? Ja mam Assassin's Creed 2 i Dragon Age. Zamienię na Mass Effect 2, ewentualnie sprzedam. Stan obu gier idealny.
  • Siema szukam ludzi którzy mieli by chęć pograć w Rugby... paru zioomków już gra ;) Wiem, że może pogoda jest nie odpowiednia, ale moim zdaniem do dobrej zabawy i do sportu nigdy nie jest zła pogoda. pozdrawiam
  • Doszły mnie słuchy, że Ptyś nie zagra w tym sezonie CHLK. To prawda czy ktoś sobie zwałe robi? Wie ktoś coś w tym temacie?
  • Chodzi mi głównie o : 1. GTA : San Andreas 2. Battlefield 2 3. S.T.L.K.E.R : Shadow of Chernobyl Zapłace 30 zł za kazdą aha i jeszcze jedno pojdzie mi na sprzecie : Athlon 1700+ Throughbred, 160 Mb sdram, Płyta gł. Mercury i Geforce 2 MX . Karte niedawno kupilem. Zapuscilem ostatnio Far Cry i sie nie właczyl bo pisało cos Memory.. ale przeciez powinno pojsc na najwyzszych. Moj kumpel gral w FC na 300 Mhz 64 ram i Voodoo 1.
  • chcę dowiedzieć się kto waszym zdaniem dobrze gra bo ja mam pewnego faworyta i chce dowiedzieć się czy mam racje.
  • jak wrażeniea . jak wam chodzi na jakim sprzęcie bo umnie na na AMD X2 3800,Galaxy GF 8600Gt i 2GB ramu chodzi na najwyszych bez ani jednej przycinki
  • Jaka gra sieciowa (nie pisze tu o Localu)jest waszym zdaniem najpopularniejsza w Chełmnie.
  • Gry(13)

Jakie typy gier najbardziej lubicie? Przy okazji napiszcie ich tytuły!! ODP
  • u mnie #1 to: SAN ANDREAS, MAFIA, BATTLE FOR THE MIDDLE-EARTH
  • hmm...bo wątkii o perkusistach , o gitarzystach , saksofonistach już były ! czekam na ciekawe propozycje kto w naszym mieście najładniej gra na flecie poprzecznym i kogo najczęściej widać?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się