gry

(732 wyniki)
  • Jakie gry polecacie dla dziecka w tym wieku?Do tej pory mial tylko takie układanki, puzle itp.Teraz chciałabym żeby mógł zagrać z np. z nami- rodzicami.
  • Szukam prezentu na Boże Narodzenia dla mojego lekko ponad 2 letniego bratanka. Znalazłam dwie gry adaboo.pl/gra-edukacyjna-lotto-zwierzeta.html adaboo.pl/gra-chlap-chlap.html które bardzo mi się podobają są w dziale 2+ więc niby dla niego, ale jakoś średnio wyobrażam go sobie siedzącego i grającego w grę. Mój Synek ma dopiero 1,5 roku więc nie znam się na starszych dzieciach i widzą mi się jako biegające i niszczące wszystko w koło ;) Myślicie, że takie gry będą w stanie zaintere...
  • Z racji tego, ze pozniej wszystko idzie w gore robie przegląd gier. Na mojej liscie albo farmer ta wersja de lux albo monopol junior moc atrakcji. nie moge sie zdecydowac... Poza tym moj 5,5 letni syn lubi zabawy w gotowanie, istnieje moze jakas gra o gotowaniu ?
  • Na najbliższym spotkaniu klasowym mamy przedstawić jakies propozycje gier, cena do 20 zl max 25zl za gre na osobe... Możecie cos polecić?
  • czy to zły pomysł?
  • Co polecacie dla 5 letniej dziewczynki? U nas zarz zacznie sie czas urodzinowo prezentowy pozniej swieta:) Mam dośc tych wszystkich lalek kucyków domków centrów handlowych i tych innych perdół które walaja mi sie pod nogami normalnie mnie juz coś na ten cały szmelc bierze. Mam ochote na kilka nowych "zabawek" dla corki ale czegoś innego poszukuje, czegoś do ułozenia wyklejenia sama nie wiem, jakis układanek zestawów plastycznych gier ciekawych sama nie wiem. W tego typu zabawkach to j...
  • Dziewczyny, w niedzielę jadę w odwiedziny do znajomych, mają dzieci w wieku 11 i 12 lat. Chciałabym kupic im jakies gry, planszówki, karty (Uno mają), itp, które zajmą takie starsze dzecaki. Nie mają żadnych, oprócz uno, jedyna rozrywka dla nich to smarfony. Polecicie mi coś? Coś ciekawszego niz rzucanie kostką i skakanie po polach. Będę bardzo wdzięczna!
  • Ma może ktoś z Was? Jakie macie opinie? Potrzebuję takiej gry, żeby można było zagrać z ośmiolatkiem i żeby było miło i zabawnie. Interesuje mnie właśnie taka gra bardziej imprezowa niż strategiczna.Warto kupić którąś z tych?
  • witam. temat gier teraz na czasie - więc podpytam o ciekawe gry dla dorosłych. szukam zarówno czegoś do grania w 2 osoby (najchętniej jakieś łamigłówki umysłowe, logiczne, może coś w stylu starego mastermind?), jak i gier towarzyskich dla kilku osób. możecie coś polecić? A może natknęliście się gdzieś na ładne wydanie Mastermind?
  • chciałabym z córką zacząć grywać w gry planszowe. córka ma 6.5 roku, pierwsz klasa. do tej pory córka nie wykazywała chęci do grania, albo grała po "swojemu", czyli tak aby wygrać. w domu mamy: grzybobranie (granie bez ładu i składu, bez reguł); scrabble junior Toy Story (mimo że córka czyta na razie gramy b. rzadko w wersję łatwiejszą); chińczyk i warcaby bardzo chętnie. domino też całkiem chętnie. przez wakacje chcę nauczyć córkę grać w szachy. chciałabym kupić jakieś góra 2 fajne plans...
  • mam do obdarowania dwie dziewczynki jedna lat 5 druga lat 8, obie jedynaczki, macie pomysł na grę planszową,w którą da się grać w 1 osobowym składzie?
  • Synek kolezanki gra w ta gre,chciałąbym mu kupic jakas gre odpowiednia do jego wieku,moze cos poradzicie,znalazłam taka: allegro.pl/locoroco-nowa-folia-gra-gry-dla-dzieci-na-psp-i3242127815.html
  • Poszukuję ciekawej gry dla 7-8 latków. Czegoś co nie zostanie rzucone w kąt po jednym użyciu. Na rynku jest taki wybór, że ciężko się na coś zdecydować. Co możecie polecić?
  • Pytanie jak w temacie, chłopiec 9 lat, szukam jakiejś fajnej gry, która wciągnie cała rodzinę.Super farmera i Dobble juz mamy i bardzo lubimy :)Co jeszcze polecacie?
  • Mam wrażenie, że to głupio brzmi - gry karciane, ale ostatnio młody dostał Nox (z trupią czaszką na pudełku co też nie jest zachęcające, ale ostatecznie i tak lubi takie klimaty a czaszka nie jest jakaś super straszna) i jestem zaskoczona bo gra świetna, prościutka a mały ostro zaczął dodawać dwucyfrowe liczby w pamięci, do tego nauczył się sumować pisemnie. Fakt, ze w końcu miał dość (bo i gorączka i chory) ale ja sama byłam zaskoczona, że tak fajnie i długo się bawił ) i że można fajnie ko...
  • Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak odróznić oryginał od podróbki? Oglądam zdjęcia opakowań ale wyglądaja tak samo. A może nie warto dopłacać do oryginalnej, bo ta podróbka też jest ok? Niestety muszę zamówić przez internet więc nie ma szans pomacać. Doradźcie mi proszę :-)
  • czy żeby w nią grać muszę przejść wcześniej przez farmera de lux? czy są to dwie odrębne gry? I czy ranczo jest tak samo fajne (wg opinni ;)) jak farmer de lux? bo nie wiem czy polować teraz na promocje farmera, właśnie zakupiłam ranczo :D
  • Warta jest takich pieniędzy i czy nie będzie za łatwa dla prawie 10 latki?
  • Czy macie może którąś z gier Angry Birds? Chodzi mi oczywiście o te zwykle a nie komputerowe;) Możecie podzielić się opinią?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się