Forum eDziecko edziecko eZabawy
ZMIEŃ
      gry

gry

(150 wyników)
    • Szukam jakiś fajnych rozwijających gier dla młodego. Stety, niestety maniak technologiczny mi rośnie i lubi przy komórce albo tablecie sobie posiedzieć i poklikać. Szukam czegoś w stylu La Mamba Party czyli fajne obrazki, egzotyczna tropikalna wyspa w którą trzeba włożyć dużo inwencji twórczej, trzeba budować, zapraszać itd. Macie jakieś inne apki w takim stylu?
    • Oczywiście strony muszą być bezpieczne dla maluchów czasdzieci.pl/gry/ dzieci.com.pl/ www.ferryhalim.com/orisinal/ - po angielsku ale przeurocze :)
    • witam, wymieńcie mi prosze nazwy producentów,ktorzy specjalizują się w grach edukacvyjnych , róznego rodzaju ,pomocach dydaktycznych ... musze przedstawić takie zestawienie w przedszkolu ,ktore niedlugo rozpocznie dzialalność wdzięczna bedę za wszelkie informacje
    • Moj synek zaczal sie interesowac grami na kompie. Nie chce zeby gral w jakie idiotyczne gry.Wolalabym zeby poswiecil te 20-30 minut na jakies fajne gry.Mozecie cos polecic? A moze znacie jakies fajne rodzinne gry planszowe?
    • jakie gry dla trzyletniego szkraba polecałybyście?
    • Witajcie, psycholog poradziła nam, aby grać w gry planszowe w których nie ma wyraźnych przegranych i wygranych. Jednocześnie pokazała nam tylko jedną taką grę - Podróż lata z radiem (jakoś tak). Znacie/gracie w inne gry, które będą atrakcyjne dla 6 i 8 latka, w których nikt nie wygrywa ani nie przegrywa? Bo ja osobiście nie znam żadnej chyba takiej i szukam... Z góry wielkie dzięki.
    • Jest ktoś obeznany w temacie gier planszowych? Szukam czegoś fajnego dla chłopaka właśnie w tym wieku, ale najlepiej żeby to było coś, przy czym dorośli też się mogą dobrze bawić ;) Myślałam o Monopoly, ale chyba jubilat jest jeszcze za mały, zresztą nie wiem czy dziś dzieci jeszcze w to grają w ogóle? Jestem zupełnie poza tym tematem jeszcze (u mnie na razie królują układanki z kilku części;) , więc będę wdzięczna za radę, czasu na zakup prezentu nie wiele :D
    • Witam, mam wielką prośbę. Potrzebuję instrukcję do gry planszowej : poznajemy miesiące i pory roku firma Alexander. Jeśli ktoś mógłby przesłać np. zeskanowaną byłabym wdzięczna Z góry dziękuję
    • Mam gorącą prośbę- polećcie gry dla 7latki- logiczne, planszowe...z góry dziękuję:)
    • Pomozcie drogie emamy i wytlumaczcie laikowi jak sie gra w scrable.Czytalam instrukcje ale nie moge zalapac:(Prosze o instrukcje krok po kroku,mamy scrable original,z gory dziekuje za pomoc.
    • czy znacie jakieś godne polecenia fajne gry planszowe, w które moglibyśmy grać z naszym 4,5latkiem, niezbyt skomplikowane ale też niebanalne, żebyśmy się we trójkę dobrze bawili:)
    • witam, mam pytanie.jakie gry mozna kupować dzieciom w wieku okolo 9-10lat? moj syn nie daje mi spokoju i ciagle prosi o jakies gry. wiem,ze niektore sa nawet pozyteczne, dziecko moze sie czegos nauczyc, itp, ale nie mam w tym zupełnbie rozeznania. na co trzeba zwracac uwage?
    • witam, czy możecie polecić jakieś gry planszowe dla dwulatka lub dla starszych dzieci, ale nadające sie dla malucha. chciałabym zając go czymś innym niż bajki, ksiązeczki i samochodziki. pomysły na jakieś kreatywne zabawy manualne też poproszę :-) dzięki -- pozdrawiam crazy.deedee
    • ...lubicie? Gracie? I w jakie? Chodzi mi o takie rodzinne, strategiczne, zmuszające do logicznego myślenia, co to i zaplanować coś trzeba a czasu zajmują trochę....szukam czegoś ciekawego, w miarę nierujnującego kieszeni.. Coś możecie polecić? Jak czytam fora różnego rodzaju to i 25-letni fani takich gier się zdarzają i małżeństwa bezdzietne, więc liczę, że i tutaj, z racji ciekawej mozaiki typów wszelakich ktoś się trafi:) Dziecko ma lat 10...
    • bardzo proszę jeśli ktoś posiada instrukcje do tej gry po polsku, bardzo prosiłabym o pomoc i przysłanie mi jej .Niestety dostaliśmy grę z Angli i nic nie rozumiem, a dzieci chca grać.
    • Mój pierwszy wpis to www.gry-on-line.com Zostawiam tam bez obaw mojego 4,5 letniego syna. Nie ma tam tego dużo, ale wszystkie gry, zabawy czy bajki są ok
    • Mój mąż bardzo lubi grać na xboxsie, synek też by chciał jednak obawiam się że te gry nie są dla niego przeznaczone. Czy ktoś mógły mi doradzić jakąś dobrą gre dla siedmiletniego chłopaca :)
    • moja córka ma 2 lata i 9 miesięcy. chciałabym zainteresować ją grami planszowymi (czymś oprócz puzzli), ale nie wiem, czy jest już na to wystarczająco duża, nie umie jeszcze skupić się na dłużej. od czego zaczynały wasze dzieci i w jakim wieku?
    • moga byc również puzzle itp, i moga byc w jezyku angielskim,a le żeby wystarczyło, że ja znam ang i moge jej w skrócie powiedzieć o co chodzi, a potem ona gra sama:0) ale namieszałam, ale chciałabym, żeby córka w końcu nauczyła sie przynajmniej myszka obsługiwac sprawnie:)) pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się