Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      hollywood

hollywood

(6 wyników)
    • Czy ktoś był? Może podzielić się wrażeniami? Czy w ogóle warto tam się wybrać na pół dnia, czy sobie darować?
    • jaka jest pogoda w LA w kwietniu? szukam na necie i nie moge znalezc. Czy ktos moze zna jakies tanie hotele w LA blisko centrum? dzieki
    • Mam wizę kanadyjską (jednorazową). Będąc w Kanadzie chciałbym pojechać do USA. Czy mam sznsę na wizę do USA?? Stan faktyczny wygląda tak:jestem studentem (dziennie), mam wizę kanadyjską,byłem w Kanadzie w ubiegłym roku.Jakie mam szanse?? Z góry dziękuję.
    • Witam, wybieram sie na jeden dzien do Los Angeles , czy moglibysci napisac co warto zabczyc a gdzie nie warto jechac. A moze nie warto na jeden dzien jechac do Los Angeles !!! Dzieks
    • Czy ktoś z Was mógłby coś polecić - jeśli np. wiecie coś o motelach prowadzonych przez Polaków, byłabym wdzięczna. pozdrawiam
    • Czy ktoś zna może fajny nocleg w przyzwoitej cenie w Los Angeles?Lecę w czerwcu do LA, a następnie wypożyczamy samochód i zwiedzamy Grand Canyon ,także Las Vegas i wzdłuż route 66 do CHicago.Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś już przejechał tą trasę i może zarekomendować sympatyczny nocleg w którymś z ww.miejsc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się