Gość: bli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 18:09 Czy ktoś był? Może podzielić się wrażeniami? Czy w ogóle warto tam się wybrać na pół dnia, czy sobie darować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: Universal Studios Hollywood 05.08.08, 19:02 Chyba warto. Jak kazda atrakcja - zalezy co kto lubi. Jak na razie nikt z kim bylem nie zalowal. Jak juz odwiedzic to nalezy poswiecic wiecej niz pol dnia aby zobaczyc wiekszosc atrakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: Universal Studios Hollywood IP: *.icpnet.pl 05.08.08, 20:51 ja się wybieram we wrześniu-też na pół dnia-a co tam:)w sumie samo hollywood to 2-3 h(byłem w zeszłym roku) jeśli chodzi o atrakcje a potem właśnie universal(nie byłem).Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
saturn5 Re: Universal Studios Hollywood 05.08.08, 21:46 Ja sie zawiodlem na Universal Studios. Jak mam byc szczery wolalbym spedzic te dodatkowe 3 godziny w Disneyland. Odpowiedz Link Zgłoś
sapinek Re: Universal Studios Hollywood 05.08.08, 23:01 ostatnimi czasy czesc Uniwersal studios splonelo :) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Universal Studios Hollywood 06.08.08, 00:19 Gdziez tam splonelo - jedna buda sie spalila Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Universal Studios Hollywood 06.08.08, 00:22 Zalezy co kto lubi...Jak krolewne sniezke to na pewno Disneyland :) a jak chce zobaczyc Rekina ze Szczek, fragmenty scen kaskaderskich i doznac innych przezyc to Universal. Universal to wytwornia filmow a Disneyland to park rozrywki dla dzieci malych i duzych... Warto jedno i drugie a ceny chyba podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo Re: Universal Studios Hollywood IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 06.08.08, 01:28 Warto, warto! Rozdaja tam dolary, ktore rosna na drzewach avocado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elayeth Re: Universal Studios Hollywood IP: *.ATRADIUS.com 06.08.08, 11:24 A ja w LA nie wybrałem ani Disneyland'u ani Universal Studios tylko Magic Mountin, Six Flags i super się bawiłem. Polecam. Wstęp tylko 29 dolarów na cały dzień. Jeśli chodzi o LA to Hollywood ogranicza się do jednej uliczki - wystarczy 1-2h, ale za to warto pojechać na Santa Monica Blvd - tak zwany Sunset Blvd - tam jest na prawde fajna atmosfera. I na tym bym zakończył LA. Lepiej pojechać do San Francisco czy San Diego, a najlepiej do parków narodowych....:-) Odpowiedz Link Zgłoś