-
Mam pytanie odnośnie osób , które wykupiły wczasy 9 dniowe. Czy ostatni dzień nie polega na tym, ze wykwaterowanie o 12 a wylot następnego dnia w nocy (2-3 w nocy)?
-
Itaka czy Alfa Star ? nigdy z ich ofert nie korzystałam ale chyba w tym roku będzie ten pierwszy raz;) dużo problemów sprawiają np. zmiany hoteli itp? poproszę o opinię kogoś kto wrócił z nimi niedawno,może jakaś pozytywna opinia uspokoi moje obawy przed straszną wizją przerwanego plażowania z powodu tfu tfu upadku biura...
-
Jeżeli możecie to sobie darujcie wycieczkę z tym biurem podróży - prawie 27 godzinne oczekiwanie na wylot z Warszawy. Robienie ludzi w konia na lotnisku itp. O tym locie z dnia 07.05.2011r niedługo bedzię głośno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------
Nurek, ...... i tak dalej. ;)
Wcześniej nick :junkers
-
Mam pytanie czy ktoś był na takiej wycieczce ,jak Kair i Aleksandria i czy są Egipscy przewodnicy wasza opinia o ich pracy!
-
Uwaga: Itaka przy niektórych ofertach tygodniowych podaje jako długość pobytu 8 dni . Tymczasem na miejscu okazuje się ,że za 8-my dzień hotel żąda zapłaty za All Inc. oraz za pokój 49 $ za dwuosobowy 61 $ za dwuosobowy z dostawką .Przykład 8 dni w Resta Grand Resort Marsa Alam .Poza tym recepcjoniści wraz z rezydentką Itaki kręcą ( czyt. kłamią) przy udzielaniu info co do opłat za wyżej opisaną opcję .Ten 8-my dzień to oczywiście tylko parę godzin od końca doby hotelowej ( godz 12 ) do wyjaz...
-
Dziwne, że Itaka zawsze zmienia godziny lotów na niekorzyść klientów. 3 czerwca z Katowic miał być wylot o 6.40 a już zmienili na 20.45, a powrót znowu zabrali, zamiast wylot wieczorem to juz jest po południu. Czy nic z tymi zagrywkami nie można zrobić? Jeśli się leci na tydzień to naprawdę szkoda tych godzin
-
Lecę z Itaki od 28.08., mam też kilka pytań odnośnie hotelu i otoczenia, ale takich spoza katalogu BP :) Może wiec ktoś z Was był i podzieli sie informacjami, bo to co znalazłam, to albo stare, albo nie rozwiewają moich wszystkich wątpliwości...
1) plaża:
- jak to jest z wiatrami o tej porze roku? faktycznie są takie duże i cały czas może być czerwona flaga?
- jest sens w ogóle brać freesbe z opcja na zabawę w wodzie, tak powiedzmy sięgającej do pasa? czy tylko rafa i rafa?
- czy bar n...