itaka

(6 wyników)
  • Słów kilka o wycieczce - może się komuś z Państwa przyda... Z całej wycieczki jestem bardzo zadowolony. Jedyne co, to gdybym miał możliwość dojechania to kupiłbym ją od Opola a nie od Warszawy. Byłem na wycieczce przełom kwietnia i maja. Uważam że był to dobry termin bo: - nie było zbyt gorąco na zwiedzanie - mniej turystów (mniejsze korki, mniejsze zagęszczenie wokół obiektów do zwiedzenia) Plusy wycieczki (+) organizacja wycieczki OD OPOLA przez Itakę - dobrze zorganizowane, b...
  • Czy wybiera sie ktos z was na taka objazdowa wycieczke
  • Witam byl ktos? Prosze o opinie i wrazenia.
  • kilka szybkich pytan :): nigdy nie bylam w chorwacji.Waham sie czy ona czy włochy. Czy jest cos takiego jak autogrille przy autostradzie?? Jak wygladaja takie postoje w trakcie jazdy. Chcialabym wybrac sie z Itaka na wycieczke pt. "Tam, gdzie dojrzewa śliwowica". Przy okazji: moze ktoś z Was przemierzał tę trasę i wie jak sie spisała Itaka? Po drugie: czy jest tam drogo? Ile przykładowo kosztuje jakiś obiad, napoj? Co można tam kupić typowo regionalnego np. na prezent, a co okaz...
  • Waham się pomiędzy "chorwacką listą przebojów" i "tam gdzie dojrzewa śliwowica" z kończem września. Czytałam na tym forum wiele pozytywnych opinii, szczególnie o tej pierwszej. Drugi program jest o 4 dni dłuższy (droższy o 500 zł i ma to dla mnie znaczenie), dodatkowo Lublana, Postojna i jaskinie, Rovinja na Istrii, Pula oraz 2 dni z fakultywnymi wycieczkami: wodospady na rzece Krka oraz Medugorie i Mostar, które odbywają się przy odpowiedniej ilości chętnych. Chciałabym sie dowiedzieć...
  • mógłby mi ktoś polecić jakieś w miarę tanie biuro na wycieczke objazdowo-pobytową po chorwacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się