Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      itaka

itaka

(6 wyników)
    • Zamieszczam to info dla wszystkich, którzy wylatują z Itaką. Od jakiegoś czasu sprawdzam, czy są już znane godziny lotów na lato na stronie "mojaitaka.pl". Jakież było moje wielkie zaskoczenie, gdy odkryłam wczoraj następującą rzecz: wczasy wykupiłam w XII od 1 do 15 VIII, a tu widzę, ze powrót mam 16 (!!!) VIII o godz. 7.05!!! - czyli musze wymeldować się 15 sierpnia do 12.00 i następne 19 godzin !!!!!! spędzić gdzieś (?). Byłam z tym problemem w salonie firmowym Itaki, Pani obsługująca był...
    • zastanawia mnie dlaczego Itaka ma tak niskie ceny na hotele w Slonecznym Brzegu np taki hotel Nessebar Beach 5918 PLN za 2 os za 2 tyg AI, w Wezyrze 7620 PLN AI albo Trakia 5918 2 tzg 2 os AI, w Wezyrze 7324 PLN AI te hotele sa 3* Itaka ma fatalne godziny i daty wylotow , jako jedyni wylatuja w srody do Bulgarii, ktos wie jaki przewoznik z nimi lata? czy ktos dzieli z nimi czartery? bo jesli nie zapelnia samolotu jak Ecco? ... to mnie zniecheca ale te ceny wrecz przeciwnie macie pomy...
    • witam-pytanie jak w temacie-czy arto korzystac z biura Itaka -wybieram sie na wakacje do Bułgarii- Złote Piaski..opinie o tym biurze czytałam różne-czasem bardzo złe. ktos m jakies doświadczenia?? i jaka jest pogoda na przełomie maja/czerwca-nie "zmarzne"..? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
    • I moze opowiedzieć jak było pod względem organizacji, standardu hotelu itd...
    • czesc!byl ktos z Was z itaka w slonecznym brzegu?jak sie spisala firma co do lotu-z Katowic(samolot ok,mozna wnosic wlasne napoje,daja cos do picia w trakcie lotu)?jak opieka rezydenta na miejscu?dzieki z gory za wszelkie informacje.
    • Witam forumowiczów :) Wybieram się z mężem i półtorarocznym synkiem do Bułgarii we wrześniu. W biurze podróży polecono nam hotel SANTA ELENA w Złotych Piaskach. Bardzo proszę o opinie na temat tego hotelu osób, które wypoczywały w tym miejscu. Czy faktycznie jest to dobry wybór dla takiego malucha, a może poradzicie mi coś innego. Będę wdzięczna za kazda opinię. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się