itaka

(11 wyników)
  • czy ktoś może coś skrobnąć nt. wyjazdu do Grecji z Itaką (objazd)? Jak u nich to wygląda? Przejrzałem wpisy i mało na nich narzekań, więc może są o'k ?
  • Witam wszystkich, Nie wiem jak Itaka wpłynie na wizerunek Vinga (wg opini nawet całkiem niezły), gdyż biura te połaczyły się. Mnie na pewno nie skuszą już piękne teksty z folderów biura VING-ITAKA. Chcę ostrzec wszystkich potencjalnych klientów Itaki z Opola. Z mojego doświadczenia nie oferują tego o czym piszą w katalogu, a na dokładkę żądają sporych sum. Jeżeli ktoś już koniecznie chce skorzystać z ich usług to proponuję tylko po najniższej cenie, wtedy może nie będzie zawodu, że ...
  • Słyszałem wiele dobrego o tym biurze, ale chciałbym usłyszeć kilka uwag od osób, które już korzystały z usług tego biura Z góry dziękuję. Pavlo ;)
  • Z jakim się wybrać do Grecji i mieć udany i spokojny urlop? Scan chyba ma wycieczki dopiero od konca maja, a ja che na dluuuugii wekend. pozdrowienia.
  • Witajcie! Mam takie pytanie. Wybiera się ktoś na Sri Lankę 9.02.2011 z Itaki? ; )
  • Jeśli byliście to prosze o wasze opinie. Chcę jechac z dwójką dzieci w połowie lipca. Pozdrawiam.
  • Potrzebuję opinii odnośnie hoteli na tej wyspie. Polecacie coś? zamierzam się tam wybrać razem z Itaką ale nie zdecydowałam ostatecznie gdzie się zatrzymać. Może w MELIA BALI***** bądź NUSA DUA BEACH*****?? Bardzo zależy mi na opiniach będących już tam turystów, więc proszę o pomoc.
  • Od 1 października z polskiego rynku zniknie biuro podróży Ving. MyTravel Holdings - do którego należało - obiecuje, że wszystkie zaplanowane wycieczki na pewno się odbędą. Skandynawskie biuro podróży Ving pojawiło się w Polsce w 1998 roku. Po pierwotnej euforii klientów, jego pozycja na rynku osłabła. Być może dlatego, że wyjazdy były - co prawda atrakcyjne - ale drogie. Dwa lata temu Ving połączył się z Itaką, biurem organizującym głównie imprezy autokarowe. Mimo tego obroty V...
  • KOchani! Bardzo proszę was o opinie na temat tego biura. Swego czasu po necie krążył wymowny list opisujący - jak by to rzec delikatnie - niezbyt udany pobyt w Turcji pary turystów. Czy naprawdę usługi tegp biura nie stoją na wysokim pozionie? Mam zamiar wybrać się do Włoch na jesieni - myśle o Toskanii - a oni mają wyjątkowo ciekawe wycieczki. dziąki
  • Sri Lanka(18)

Chciałabym się wybrać w tym roku na Sri Lankę, napiszcie proszę jaka pora jest najodpowiedniejsza, a także czy możecie polecić namiar na sprawdzone biuro, które ma w swojej ofercie takie wyjazdy? Dzięki za info.
  • ZEA(15)

czesc. mam pytanie co do emiratow arabskich. jakie biura polecacie by wyleciec do emiratow? znam juz ofete itaki ale odpada bo w dubaju nic nie maja, znam ecco, necka, tui... szukam czegos jeszcze... a co powiecie o biurach nie z polski, ale np z niemiec... znacie jakies adresy internetowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się