-
Wczasy wykupione od 28 lipca na Kretę z przelotem do Heraklionu. W czwartek sprawdzam godziny wylotu - są podane ale wylot następnego dnia, więc 1 dzien do tyłu. Dziś dzwoniłam do Itaki - nie widza problemu, nie ma znaczenia dla nich że wczasy dzien krótsze, świadczen nie zwrócą. Na stronie Itaki - kto teraz chce lecieć - wczasy sprzedają od 29 lipca i bezczelnie podają jako wczasy 15-to dniowe (do 11 sierpnia). Sprawdzałam wszystkie loty do Heraklionu ta sama data i godzina.
Więc - głupi te...
-
-
Odwiedziłam te trzy wyspy, wszystko organizowane na własną rękę: najpierw przelot z Berlina liniami easy-jet do Aten, potem greckimi liniami Olympic na Kefalonię. Polecam noclegi w miejscowości Trapezaki w bardzo fajnym pensjonacie u Toni (www. marina-anna.com). Plaża w Trapezaki fajna- piasek, spokojne i ciepłe morze a plazy plaży świetna tawerna. Kefalonia jest bardzo ładna, dużo zieleni, fajne plaże. Przepiękne miasteczko Assos. ]
Następnie promem z Fiscardo popłynęliśmy na Lefkadę. Polec...
-
planujemy wyjazd na wczasy do grecji z itaką jakie macie doświadczenia z tym biurem czy możecie polecić jakiś hotel.
-
wybrane przeze mnie hotele to każdy z innego biura, na innej wyspie- z którym biurem polecacie i jakie macie doświadczenia?
np jeśli chodzi o rezydentów i np pomoc gdy trzeba wezwać lekarza do dziecka, lub rzetelność w opisach w katalogach?
dziękuję za odpowiedź
-
Chcę się wybrać na Kretę, mam na oku kilka hoteli z Itaki, ale jakoś tak ostatnio natykam się na negatywne opinie o tym biurze (nie tylko odnośnie greckich destynacji). A to zmiany godzin wylotów lub kiepskie godziny, a to zmiany hoteli ni z gruszki ni z pietruszki, a to niekompetencja pracowników. Jeszcze nie podróżowałam z tym biurem, więc proszę o opinie kogoś, kto był z nimi na Krecie - czy były jakieś problemy? Czy po prostu ludzie narzekają, bo tak lubią?
-
Wyjechalam z Itaka, obecnie pod nazwa Nowa Itaka, na Krete do hotelu Dias Solimar. Plaza miala byc piaszczysto-zwirkowa. Plaza jest waska i wzdluz morza rozciaga sie istny kamieniolom. Dno morskie pokrywaja ostre jak brzytwa kamienie, nie da sie wejsc nawet w butach, bo sa liczne dziury i po pierwszej probie jestem cala w siniakach. Na przestrzeni kilometra w prawo i w lewo nie znalazlam plazy odpowiadajacej opisowi Itaki. Nie da sie wejsc do morza! No wiec plaza swieci pustkami i gniezdzimy ...
-
Witam, Czy ktos z Was wrocil juz moze z Krety z hotelu Louis Kreta Princess i reklamowal doplate do pokoju, poniewaz mamy lot pozniej o 16 godzin. Rezydent radzi nam zareklamowac doplate, bo to niemalo kasy 60 euro, a w koncu z malymi dziecmi niemal dobe nie da sie tulac po hotelu. Mozliwe jest odzyskanie kasy? Ktos cos wie? Dzieki za odpowieedz.
-
kto był od 28 maja do4 czerwca w chani w hotelu grand bay .Pisaliście już reklamacje odnośnie pobytu itaka chce sie wykręcić bokiem udają ze nic nie dostali
-
Zamieszczam to info dla wszystkich, którzy wylatują z Itaką.
Od jakiegoś czasu sprawdzam, czy są już znane godziny lotów na lato na stronie "mojaitaka.pl". Jakież było moje wielkie zaskoczenie, gdy odkryłam wczoraj następującą rzecz: wczasy wykupiłam w XII od 1 do 15 VIII, a tu widzę, ze powrót mam 16 (!!!) VIII o godz. 7.05!!! - czyli musze wymeldować się 15 sierpnia do 12.00 i następne 19 godzin !!!!!! spędzić gdzieś (?). Byłam z tym problemem w salonie firmowym Itaki, Pani obsługująca był...
-
Był ktos w tym hotelu na Krecie: ?? Prosze o opinie ..
www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Cactus+Royal-hid_198151.html
-
Niezłe, niezłe:
forum.gazeta.pl/forum/w,203,123565463,123565463,Korfu_wylot_20_lub_27_lipca_.html
I pomyśleć, że kiedyś ufałem temu BP.